Ako vytvorím globálnu dočasnú tabuľku v SQL?
Ako vytvorím globálnu dočasnú tabuľku v SQL?

Video: Ako vytvorím globálnu dočasnú tabuľku v SQL?

Video: Ako vytvorím globálnu dočasnú tabuľku v SQL?
Video: Temporary tables in SQL Server Part 34 2024, Smieť
Anonim

A globálna dočasná tabuľka je vytvorené použitím VYTVORIŤ TABUĽKU vyhlásenie s tabuľky názov s predponou so znakom dvojitého čísla (##názov_tabuľky). In SQL server, globálne dočasné tabuľky sú viditeľné pre všetky relácie (spojenia). Ak teda vy vytvoriť globálnu dočasnú tabuľku v jednej relácii ho môžete začať používať v ďalších reláciách.

Čo je to globálna dočasná tabuľka v SQL?

Na rozdiel od dočasné stoly z iných databázových produktov, ako je MySQL a SQL server, globálne dočasné tabuľky v Oracle sú trvalé databázové objekty, ktoré ukladajú dáta na disk a sú viditeľné pre všetky relácie. Údaje uložené v globálna dočasná tabuľka je pre reláciu súkromná.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi lokálnou a globálnou dočasnou tabuľkou v SQL Server? Miestne teplotné tabuľky sú dostupné iba pre SQL Server relácia alebo pripojenie (znamená jeden používateľ), ktorý vytvoril tabuľky . A globálna dočasná tabuľka zvyšky v databázy natrvalo, ale riadky existujú iba v rámci daného pripojenia. Keď je spojenie uzavreté, dáta v globálnej dočasnej tabuľke zmizne.

Tiež, ako vytvorím globálnu dočasnú tabuľku?

Vytváranie a Dočasný stôl . Vyhlásenie k vytvoriť a globálna dočasná tabuľka (GTT) je podobná definícii obyčajného tabuľky s pridaním kľúčových slov GLOBÁLNE DOČASNÉ . V doložke ON COMMIT špecifikujete, či a tabuľky je viazaný na transakciu (DELETE ROWS) alebo na a relácie (ZACHRÁVAJTE RADY).

Aké je použitie dočasnej tabuľky v SQL?

Dočasné tabuľky sú skvelou funkciou, ktorá vám umožňuje ukladať a spracovávať medzivýsledky pomocou rovnakých možností výberu, aktualizácie a spájania, aké môžete vy použitie s typickým SQL Server tabuľky . The dočasné stoly môže byť v niektorých prípadoch veľmi užitočné ponechať dočasné údajov.

Odporúča: