Obsah:

Čo je chyba rundll32 exe?
Čo je chyba rundll32 exe?

Video: Čo je chyba rundll32 exe?

Video: Čo je chyba rundll32 exe?
Video: rundll32.exe 2024, Smieť
Anonim

A rundll32 . chyba exe sa zvyčajne vyskytuje vždy, keď váš počítač nereaguje správne v dôsledku poškodenej softvérovej aplikácie (záznam v registri) alebo chybného hardvérového zariadenia. V niektorých prípadoch to používatelia hlásili rundll32 . exe bol prezlečený za avírus.

Ako teda opravím chybu rundll32 exe?

Metóda 2 – Nahraďte poškodený súbor pomocou StartupRepair

  1. Do vyhľadávacieho poľa napíšte Možnosti obnovenia > dvakrát kliknite na Možnosti obnovenia.
  2. Prejdite na Rozšírené spustenie > Reštartovať teraz.
  3. Počítač otvorí modré okno > vyberte položku Riešenie problémov.
  4. Vyberte položku Rozšírené možnosti > Nastavenia spustenia > Reštartovať.

Podobne, na čo sa používa rundll32 Exe? The rundll32 . exe program existuje na spúšťanie programov uložených v súboroch DLL. DLL je dynamicky prepojená knižnica, bežná sada rutín používaný množstvo programov v systéme Windows. Ak chcete priamo spustiť jednu z týchto rutín, rundll32 . exe program zodpovedá svojmu názvu a spúšťa programový súbor dll.

Okrem toho je rundll32 exe vírus?

Nie, nie je. Pravda rundll32 . exe súbor je bezpečný systémový proces MicrosoftWindows, nazývaný "hostiteľský proces Windows". Avšak spisovatelia z malvér programy, ako napr vírusy , červy a trójske kone zámerne dávajú svojim procesom rovnaký názov súboru pre detekciu úniku.

Môžem ukončiť rundll32 Exe?

Rundll32 nie je však vinníkom a nikdy by sa nemal odinštalovať ani deaktivovať – ide o kritický proces systému Windows. Deaktivácia rundll32 bude spôsobiť, že váš systém bude nestabilný, alebo, čo je horšie, zabráni tomu, aby sa systém Windows vôbec spustil. Rundll32 . exe je často zneužívaný vírusmi a škodlivými programami.

Odporúča: