Čo je spúšťač Catalyst Control Center?
Čo je spúšťač Catalyst Control Center?

Video: Čo je spúšťač Catalyst Control Center?

Video: Čo je spúšťač Catalyst Control Center?
Video: What is QiGong? 2024, Apríl
Anonim

The Riadiace centrum katalyzátora je program, ktorý sa dodáva s ovládačmi a umožňuje vám meniť rôzne nastavenia hernej grafiky a videa. Za predpokladu, že máte grafickú kartu AMD alebo integrovanú grafiku, nechcete tieto ovládače alebo CCC odinštalovať alebo inak zakázať.

Podobne sa ľudia pýtajú, čo robí Catalyst Control Center?

AMD Riadiace centrum katalyzátora je komponent v AMD Katalyzátor softvérový motor. Táto aplikácia poskytuje možnosti prispôsobenia videa na úpravu nastavení zobrazenia, profilov zobrazenia a výkonu videa. Správa displeja umožňuje používateľom spravovať viacero displejov, rozlíšenia obrazoviek a obnovy.

Potrebujem tiež AMD Catalyst Control Center? Dobrý deň, Áno, samozrejme. Katalyzátor je názov softvéru ovládača zariadenia, ktorý je potrebný na spustenie/interakciu s vaším AMD na základe CPU, GPU do OS a môže vykonávať dôležité úlohy. Preto sa odporúča aktualizovať ovládače včas.

Okrem vyššie uvedeného, môžem vypnúť spúšťač Catalyst Control Center?

Spúšťač Catalyst Control Center je súčasťou ATI Riadiace centrum katalyzátora a súvisí s vašou grafickou kartou. Ak chcete zmeniť nastavenia grafickej karty, potrebujete túto aplikáciu. Ak chceš zakázať od spustenia, vykonajte čisté spustenie, zrušte začiarknutie ATI Catalyst ControlCenter z karty spustenia.

Potrebujem AMD Catalyst Control Center Windows 10?

In Windows 10 , vy potrebu prejdite do časti Appsand Features in Windows Nastavenie. Jednoduchšia možnosť je jednoducho stiahnuť najnovšiu verziu Catalyst ControlCenter priamo od AMD . Keď spustíte CatalystControlCenter inštalatér, it by mal odstráňte poškodenú verziu a nainštalujte pracovnú verziu.

Odporúča: