Je SuccessFactors multi nájomník?
Je SuccessFactors multi nájomník?

Video: Je SuccessFactors multi nájomník?

Video: Je SuccessFactors multi nájomník?
Video: Multi-language: Expanding your careers site to more languages 2024, Smieť
Anonim

SuccessFactors používa jedinečný hybrid multi - nájomca architektúru, ktorá slúži miliónom používateľov na celom svete bezpečným a zároveň nákladovo efektívnym spôsobom. Táto architektúra úplne oddeľuje vaše údaje od údajov ostatných zákazníkov a zároveň nám umožňuje rýchlo sprístupniť najnovšie funkcie všetkým a naraz.

Otázkou tiež je, aký je rozdiel medzi viacerými nájomníkmi a jedným nájomníkom?

Jediný nájomca – A slobodný inštancia softvéru a podporná infraštruktúra slúžia a slobodný zákazníka. Viacnásobné - Nájomca – Viacnásobné - nájmu znamená, že a slobodný inštancia softvéru a jeho podporná infraštruktúra slúži viacerým zákazníkom. Každý zákazník zdieľa softvérovú aplikáciu a tiež zdieľa a slobodný databázy.

Po druhé, je cloud Oracle multi nájomník? Čo Oracle hovory SaaS sú v skutočnosti hosťované lokálne produkty, z ktorých žiadny nie je multi - nájomca . Viacnásobné - nájmu umožňuje predajcovi použiť aktualizáciu softvéru raz a nechať ju automaticky pracovať pre desiatky alebo stovky zákazníkov súčasne.

Následne si možno položiť otázku, čo znamená multinájomné SaaS?

Media Shuttle, cloud, SaaS , Let, multi - nájomca SaaS . Vo svojej najzákladnejšej definícia , multi - nájmu je architektúra, v ktorej jedna inštancia softvérovej aplikácie obsluhuje viacerých zákazníkov, príp nájomníkov . Viacnásobné - nájmu môžu byť ekonomické, pretože náklady na vývoj a údržbu softvéru sú spoločné.

Čo je virtuálny stroj nájomcu?

V cloud computingu je nájomca VM odkazuje na jeden prípad a virtuálny prístroj ( VM ) pridelené iba jednému zákazníkovi a nie zdieľané medzi viacerými. Pozrite si cloud computing a virtualizáciu serverov.

Odporúča: