Hodia sa čepele Bosch na multifunkčné náradie Dewalt?
Hodia sa čepele Bosch na multifunkčné náradie Dewalt?

Video: Hodia sa čepele Bosch na multifunkčné náradie Dewalt?

Video: Hodia sa čepele Bosch na multifunkčné náradie Dewalt?
Video: Steel Pipe Cutting with Bosch GCD 12JL TCT Saw Blade 48.3x1.50mm 2024, Smieť
Anonim

Starlock Čepele

Fit VŠETKY multi -rezačky. Toto zahŕňa Bosch , Fein, Makita, Metabo, Hitachi, Milwaukee, AEG, Einhell, Ryobi a Skil. DeWalt multi - nástroje vyžadujú adaptér

Pasujú teda multifunkčné nože Erbauer na Bosch?

odpoveď: nie robí nepovoliť príslušenstvo Erbauer do fit a Bosch multifunkčné náradie s hviezdicovým zámkom.

Tiež viete, budú čepele Fein pasovať na DeWalt? Zlou správou je, že rovnako ako teraz, čepele nebude fit a DeWalt / Porter-Cable, Dremel, príp Fein Supercut čepeľ montuje. Alebo ak je rozšírený rad silnejších a dlhších nástrojov čepele budú existujú len ako špeciálne špecializované nástroje, ako napr Fein Rad Supercut je dnes na americkom trhu.

Podobne sa kladie otázka, či sú čepele viacerých nástrojov vzájomne zameniteľné?

Viacnásobné -nástroje (AKA oscilačný nástroje) sú najlepšími nástrojmi pre všetky obchody. Vzhľadom na ich vymeniteľné čepele , možno ich použiť na rôzne úlohy v domácnosti a na pracovisku. Od rezania sadrokartónu a orezávacích skrutiek až po brúsenie a brúsenie, existuje a čepeľ zvládnuť čokoľvek.

Hodia sa oscilačné čepele Bosch na Dremel?

Dremel prišla s 3 novými univerzálnymi oscilačný multifunkčný nástroj rezanie čepele . Nové čepele , ktoré sa vyznačujú zarovnanými reznými tvarmi, sú navrhnuté s dvoma samostatnými rozhraniami adaptérov. Z tohto dôvodu fit Fein, Bosch , Milwaukee, Ridgid, Makita a Rockwell oscilačný nástroje a tiež kábel Dewalt a Porter.

Odporúča: