Obsah:

Potrebuje Amazon Kindle antivírus?
Potrebuje Amazon Kindle antivírus?

Video: Potrebuje Amazon Kindle antivírus?

Video: Potrebuje Amazon Kindle antivírus?
Video: Better than a MacBook? 🤔 Links in Comments. #amazonhaul #amazonfinds #office #amazon #fyp 2024, Smieť
Anonim

Pokiaľ ide o inštaláciu aplikácií do vášho Kindle Oheň, najlepším riešením je Amazon Appstore, ktorý je vytvorený s ohľadom na váš tablet. The Amazon Appstore ponúka niekoľko antivírusových programov zadarmo. Medzi ne patrí Norton Mobile Security pre Kindle Oheň, Avast! Mobilná bezpečnosť a AVG Antivírus Zadarmo.

Okrem toho, potrebujem pre svoj Amazon Fire ochranu proti vírusom?

Toto som našiel na internete: " Oheň Kindle a Kindle Fire HD robiť nie potrebujete antivírus alebo malware ochranu pretože to nie sú zariadenia „priateľské k šíreniu“, používajú vlastnú verziu Androidu a nedokážu vykonávať viacero úloh naraz, a preto (zatiaľ) nie sú zacielené podľa hackeri."

Okrem vyššie uvedeného, môže tablet Amazon Fire dostať vírusy? Technicky nie. Navyše, pokiaľ inštalujete aplikácie z Amazonky Appstore (nižšie) a nie odinakiaľ, je to vysoko nepravdepodobné vírus - ovládané aplikácie môže dostať na vaše tabletu.

Tiež dostáva Kindles vírusy?

The Kindle a Kindle Fire run prispôsobenú verziu operačného systému Android od spoločnosti Google od spoločnosti Amazon. Teoreticky by mohol infikovať aj napísaný malvér zameraný na Android Kindles . Fire alebo Fire HD sa môžu infikovať online, a to buď stiahnutím aplikácie inej ako Amazon alebo návštevou škodlivej webovej stránky.

Aký je najlepší bezplatný antivírus pre Kindle Fire?

Nasledujú najlepšie bezplatné antivírusové aplikácie pre Kindle Fire

  • Dr. Web Antivirus Light.
  • Zabezpečenie tabletu Norton Kindle.
  • Avast! Bezpečnosť a antivírus.
  • AVG AntiVirus.
  • Malwarebytes Anti-Malware.

Odporúča: