Mám v telefóne Internet Explorer?
Mám v telefóne Internet Explorer?

Video: Mám v telefóne Internet Explorer?

Video: Mám v telefóne Internet Explorer?
Video: how to fix This site can’t be reached, 5 different Solution 2024, Smieť
Anonim

vy môcť teraz si stiahnite Microsoft internet Explorer sledovanie pre vaše telefón , ak ste do toho. Veľkým lákadlom pre Edge je, že aplikácia umožňuje používateľom bezproblémovú spoluprácu Windows 10 zariadení a ich smartfóny s a Funkcia Pokračovať v počítači, medzi ktorými sa preskakuje mobilné a prehliadanie pracovnej plochy.

Môžem teda na svojom telefóne používať Internet Explorer?

internet Explorer Zapnuté Android . Teraz pomocou IE na Android je možné a vy môže používať IE efektívne prehliadať internet na vaše telefóny so systémom Android . Spoločnosť Microsoft vyvinula softvér s názvom „RemoteIE“, ktorý používateľom umožňuje spustiť IE na Android zariadení. vy môcť použiť RemoteIE s tvojím Konto Microsoft.

Okrem toho, má Chromebook Internet Explorer? Bohužiaľ nie, Chrome OS, ktorý beží ďalej Chromebook nemôžem bežať internet Esplorer. Ak tvoj Chromebook používa verziu systému Android, môžete si stiahnuť prehliadač Microsoft Edge z obchodu Google Play a použiť ho.

ako môžem používať Internet Explorer na svojom iPade?

Krátka odpoveď je nie, nie je IE pre iPhone resp iPad . Prepáčte, že vám to hovorím, milovníci internet Explorer alebo tí z vás, ktorí sú povinní použitie je to pre prácu, ale nikdy nebude IE pre iOS. Existujú dva hlavné dôvody: Microsoft prestal vyrábať internet Explorer pre Mac v roku 2006.

Ako spustím Internet Explorer?

Internet Explorer (IE) je možné otvoriť z Bežať príkaz spustením iexplore. Ak chcete otvoriť webovú stránku alebo webovú stránku priamo z Bežať okno, stačí zadať adresu URL lokality/stránky pomocou príkazu iexplore.

Odporúča: