Aké je hodnotenie Letters to Juliet?
Aké je hodnotenie Letters to Juliet?

Video: Aké je hodnotenie Letters to Juliet?

Video: Aké je hodnotenie Letters to Juliet?
Video: Aké je GTA V po rokoch? - recenzia na PS5 / Xbox Series XS 2024, Smieť
Anonim

Listy Júlii [2010] [PG] - 3.1.

O čom sú Listy Júlii?

Počas návštevy talianskej Verony so svojím zaneprázdneným snúbencom mladá žena menom Sophie (Amanda Seyfried) navštívi stenu, kde zlomené srdce zanecháva poznámky tragickej Shakespearovej hrdinke Juliet Capuletovej. Sophie nájde jeden takýto list z roku 1957 a rozhodne sa napísať jeho dnes už staršej autorke Claire (Vanessa Redgrave). Inšpirovaná Sophiinými činmi sa Claire vydáva hľadať svojho dávno strateného milenca v sprievode svojho nesúhlasného vnuka (Christopher Egan) a Sophie.

Podobne, sú listy Júlii skutočné? The Reálny Život Listy Júlii . Čo však možno neviete, je to listy Júlii sú reálny . Dej filmu môže byť fiktívny, ale premisa nie. Naozaj existujú sekretárky z Júlia so sídlom vo Verone, pripravený odpovedať na mnohé správy tých, ktorí stratili lásku alebo sú zamilovaní.

Otázkou tiež je, ako dlho trvajú Listy Júlii?

1h 45m

Kde boli Listy Júlii?

Novo uvedený film Listy Júlii bolo natočený väčšinou v Taliansku. Zatiaľ čo Verona dostáva väčšinu z najlepších účtov, film bol primárne natočený v a okolí Siena, Montalcino a Castelnuovo Berardenga. Viac informácií o prenájme víl v Toskánsku nájdete na webovej stránke Tuscany Villas.

Odporúča: