Čo robí Selenium Server?
Čo robí Selenium Server?

Video: Čo robí Selenium Server?

Video: Čo robí Selenium Server?
Video: ВЛАД А4 и ДИРЕКТОР ЮТУБА против СИРЕНОГОЛОВЫЙ 2024, Smieť
Anonim

Príchod k Selénový server , The Selenium Server je a Selén RC (Remote Control) komponent, ktorý spúšťa a zabíja prehliadače, interpretuje a spúšťa Selenese príkazy odovzdané testovacím programom a funguje ako HTTP proxy, zachytáva a overuje HTTP správy odovzdávané medzi prehliadačom a AUT.

Tiež som sa spýtal, môže selén spustiť server?

Samostatne Selénový server . Komu behať a Selénový server na vašom lokálnom počítači použite samostatný Selénový server . Komu behať miestny Selenium Server , vy bude musíte mať nainštalovaný Java Development Kit (JDK). Skontrolujte to podľa beh java -verzia z príkazového riadku.

Tiež viete, aké sú úlohy a povinnosti testera selénu? Tu sú však niektoré povinnosti testerov Selenium:

  • Analýza obchodných požiadaviek s cieľom určiť stratégiu testovania pokrytú testovaním automatizácie.
  • Vývoj nových testovacích skriptov.
  • Udržiavanie existujúcich testovacích skriptov/regresných balíkov.

Aký je rozdiel medzi selénovým serverom a samostatným Selénovým serverom?

Samostatný server Selenium jar je knižnica, ktorá vám poskytuje triedy Selén automatizačný rámec. jar je pribalený jar, ktorý obsahuje API aj selénový server . Selénový server je potrebné spustiť staršie selén RC testy alebo na spustenie testov WebDriver na vzdialených počítačoch selén Mriežka.

Je Selenium server potrebný na spustenie skriptov Selenium WebDriver?

V prípade Selenium WebDriver , nevyžaduje spustenie Selenium Server na vykonanie testu skripty . Selenium WebDriver uskutočňuje hovory medzi prehliadačom a automatizáciou skript . Komu vykonať Test Automation na rôznych prehliadačoch musíme pridať jeho knižnice do našich Selenium WebDriver do vykonať automatizačné testy.

Odporúča: