Sú protokoly CloudWatch uložené v s3?
Sú protokoly CloudWatch uložené v s3?

Video: Sú protokoly CloudWatch uložené v s3?

Video: Sú protokoly CloudWatch uložené v s3?
Video: Обсуждение re:Invent 2020 #6: Lambda & Serverless 2024, Apríl
Anonim

Denníky sa ťažko exportujú a integrácia vyžaduje kód špecifický pre AWS. Niekedy to dáva väčší zmysel uložiť denníky ako textové súbory v S3 . Protokoly CloudWatch predplatné na export protokoly do nového streamu sa vytvárajú buď manuálne pomocou skriptu, alebo ako odpoveď na udalosti CloudTrail o nových log tokov.

Ako dlho sa týmto spôsobom uchovávajú protokoly CloudWatch?

Rozšírené uchovávanie metrík bolo spustené 1. novembra 2016 a umožnilo ukladanie všetkých metrík pre zákazníkov za posledných 14 dní až 15 mesiacov. CloudWatch uchováva metrické údaje nasledovne: Dátové body s periódou kratšou ako 60 sekúnd sú dostupné 3 hodiny.

Okrem toho, ako môžem sledovať protokoly CloudWatch na mojom Galaxy s3? Otvor CloudWatch konzolu na aws .amazon.com/ cloudwatch /. Na navigačnej table vyberte Log skupiny. Na Log Na obrazovke Skupiny vyberte tlačidlo vedľa a log a potom vyberte Akcie a potom Exportovať údaje do Amazonu S3.

Ak to vezmeme do úvahy, používa CloudWatch s3?

Jedna zo služieb Amazon CloudWatch monitoruje a riadi je Amazon S3 . Amazon S3 je služba ukladania objektov, ktorá ponúka špičkovú škálovateľnosť, dostupnosť údajov, bezpečnosť a výkon. Amazon S3 môže pomôcť vašim aplikáciám reagovať s údajmi na požiadanie.

Ako nájdem denníky CloudWatch?

Komu Vyhľadávanie tvoj protokoly pomocou konzoly Otvorte CloudWatch konzolu na aws .amazon.com/ cloudwatch /. Na navigačnej table vyberte Log skupiny. Pre Log Skupiny, vyberte názov skupiny log skupina obsahujúca log streamovať do Vyhľadávanie . Pre Log Streamy, vyberte názov log streamovať do Vyhľadávanie.

Odporúča: