Čo je index jedinečný sken?
Čo je index jedinečný sken?

Video: Čo je index jedinečný sken?

Video: Čo je index jedinečný sken?
Video: Co je to světlo? – NEZkreslená věda III 2024, Smieť
Anonim

Odpoveď: V an index jedinečný sken , oracle číta index uzly až na úroveň listového uzla a vrátia ROWID pre príslušný jeden riadok z volajúceho SQL. Tu je prehľad, ktorý uvádza indexovať jedinečné skeny , ktoré sa vyskytujú, keď databázový stroj Oracle používa an index na získanie konkrétneho riadka z tabuľky.

Okrem toho, čo vysvetľuje skenovanie rozsahu indexov?

A Skenovanie rozsahu je akýkoľvek skenovať na index nie je zaručené, že vráti nula alebo jeden riadok. tj. SQL, ktorý používa Unique index a dodáva každý stĺpec jedinečný index v klauzule rovná sa bude mať za následok jedinečný skenovať , čokoľvek iné je a Skenovanie rozsahu.

Podobne, čo je skenovanie s preskočením indexu? The skenovanie preskočenia indexu je nový plán vykonávania v Oracle 10g, pomocou ktorého môže dotaz Oracle obísť špičku zreťazeného index a prístup k vnútorným kľúčom viacerých hodnôt index.

Okrem vyššie uvedeného, čo je indexové rýchle úplné skenovanie?

INDEX RÝCHLE ÚPLNÉ SKENOVANIE je ekvivalentom a PLNÝ TABLE SKENOVAŤ , ale za index . Číta pomocou viacblokových čítaní, ale výsledky sa NEVRÁTAJÚ zoradené. Pre dopyt, ktorý môžete použiť Index FFS stĺpec by mal byť definovaný ako NOT NULL alebo aspoň jeden stĺpec v zložení index nie je NULL.

Čo je prístupová cesta?

V terminológii systému riadenia relačných databáz (RDBMS), Prístupová cesta odkazuje na cesta vybratý systémom na získanie údajov po vykonaní požiadavky štruktúrovaného dotazovacieho jazyka (SQL). Dopyt môže vyžadovať, aby bola aspoň jedna premenná vyplnená jednou alebo viacerými hodnotami.

Odporúča: