Čo je to Oracle Vault?
Čo je to Oracle Vault?

Video: Čo je to Oracle Vault?

Video: Čo je to Oracle Vault?
Video: Josh Groban - You Raise Me Up (Official Music Video) | Warner Vault 2024, Marec
Anonim

Oracle Databáza Vault poskytuje výkonné bezpečnostné ovládacie prvky, ktoré pomáhajú chrániť dáta aplikácií pred neoprávneným prístupom a sú v súlade s požiadavkami na ochranu osobných údajov a regulačnými požiadavkami. Oracle Databáza Vault transparentne zabezpečuje existujúce databázové prostredia, čím eliminuje nákladné a časovo náročné zmeny aplikácií.

Navyše, čo je Oracle Audit Vault?

Oracle Audit Vault má výstižný názov; a Oracle Audit Vault je a trezor v ktorých údajoch o audit logy a je založený na dvoch kľúčových konceptoch. Najprv, Oracle Audit Vault je navrhnutý tak, aby zabezpečil údaje pri ich zdroji. po druhé, Oracle Audit Vault je navrhnutý ako dátový sklad pre audit údajov.

aké funkcie poskytuje databázový trezor? Funkcie databázového trezoru

  • Prehľad.
  • Chráňte citlivé údaje.
  • Zabráňte neautorizovaným zmenám v databáze.
  • Na autorizáciu prístupu použite viacero dôveryhodných faktorov.
  • Oddelenie povinnosti.
  • Rýchle, bezpečné a vstavané.

Čo je to Oracle Database Vault 12c?

Oracle Database Vault umožňuje zákazníkom zabrániť posunu konfigurácie riadením používania príkazov ako ALTER SYSTEM, ALTER USER, CREATE USER, DROP USER atď. Oracle Database Vault možno použiť na ovládanie príkazov SQL, ktoré môžu ovplyvniť bezpečnosť a dostupnosť aplikácie a databázy.

Ako zistím, či je nainštalovaný databázový trezor?

Kontrola, či Oracle Databázový trezor Je povolené alebo zakázané Môžete skontrolujte, či Oracle Databázový trezor je povolená alebo zakázaná dotazom na zobrazenie dátového slovníka V$OPTION. Na toto zobrazenie môže dotazovať každý používateľ. Ak Oracle Databázový trezor je povolená, dotaz vráti hodnotu TRUE. V opačnom prípade vráti hodnotu FALSE.

Odporúča: