Je phpMyAdmin databáza?
Je phpMyAdmin databáza?

Video: Je phpMyAdmin databáza?

Video: Je phpMyAdmin databáza?
Video: How to use phpMyAdmin and edit database file (In Hindi) 2024, Smieť
Anonim

phpMyAdmin je jednou z najpopulárnejších aplikácií pre MySQL databázy zvládanie. Je to bezplatný nástroj napísaný v PHP. Prostredníctvom tohto softvéru môžete vytvárať, meniť, púšťať, mazať, importovať a exportovať MySQL databázy tabuľky.

Okrem toho je phpMyAdmin DBMS?

NogDog. MySQL je a DBMS ( systém správy databáz ). phpMyAdmin je webová aplikácia PHP, ktorá poskytuje webové rozhranie pre databázy MySQL -- nerobí nič bez toho, aby bola nainštalovaná aj MySQL (samozrejme spolu s PHP).

ako otvorím databázu v phpMyAdmin?

  1. Krok 1 - Prihláste sa do ovládacieho panela. Prihláste sa do ovládacieho panela One.com.
  2. Krok 2 - Vyberte databázu. V časti PhpMyAdmin vpravo hore kliknite na Vybrať databázu a vyberte databázu, ku ktorej chcete pristupovať.
  3. Krok 3 – Spravujte svoju databázu. Otvorí sa nové okno zobrazujúce vašu databázu v phpMyAdmin.

Tiež, čo je phpMyAdmin a MySQL?

phpMyAdmin Definícia. phpMyAdmin je bezplatná webová aplikácia, ktorá poskytuje pohodlné GUI pre prácu s MySQL systém správy databáz. Je najpopulárnejší MySQL administračný nástroj, ktorý používajú milióny používateľov na celom svete a ktorý získal množstvo ocenení a vyznamenaní.

Dodáva sa phpMyAdmin s MySQL?

Napísané v PHP, PHPMyAdmin sa stala jednou z najpopulárnejších webových stránok MySQL nástroje riadenia. PHPMyAdmin prichádza s podrobnou dokumentáciou a podporuje ho veľká viacjazyčná komunita. tiež PHPMyAdmin vám umožňuje spravovať MySQL používateľov a používateľské oprávnenia.

Odporúča: