Je SQS synchrónny?
Je SQS synchrónny?

Video: Je SQS synchrónny?

Video: Je SQS synchrónny?
Video: Vlad et Niki jouent avec des jouets et s'amusent avec maman collection de vidéos pour enfants 2024, Smieť
Anonim

Boli sme prekvapení, keď sme zistili, že veľa zákazníkov používa SQS v synchrónne pracovné postupy. Služba uchováva správy až 14 dní s vysokou trvanlivosťou, ale správy v a synchrónne pracovný tok sa často musí spracovať v priebehu niekoľkých minút alebo dokonca sekúnd.

Okrem toho, čo je AWS SQS?

Služba Amazon Simple Queue ( SQS ) je plne spravovaná služba radenia správ, ktorá vám umožňuje oddeliť a škálovať mikroslužby, distribuované systémy a aplikácie bez servera. Začnite s SQS v minútach pomocou AWS konzola, rozhranie príkazového riadka alebo SDK podľa vášho výberu a tri jednoduché príkazy.

Okrem toho, ako môžem vidieť svoje správy SQS? Prihláste sa do Amazonu SQS konzola. Z fronte zoznam, vyberte a fronte . Od Fronta Akcie, vyberte Zobraziť/Odstrániť Správy . Zobrazenie/vymazanie Správy v dialógovom okne QueueName.

Ak vezmeme do úvahy toto, aké je použitie AWS SQS?

Amazon SQS je služba frontu správ použité prostredníctvom distribuovaných aplikácií na výmenu správ prostredníctvom modelu dopytovania, a môže byť použité na oddelenie odosielajúcich a prijímacích komponentov.

Môže byť lambda spustená z SQS?

spúšťače SQS nie sú zadarmo (ale to ste už vedeli). The lambda služba dlho-prieskumy vaše SQS fronty pre vás teda spúšťače tvoj lambda pri zobrazení správ. SQS Volania API uskutočnené používateľom lambda vo vašom mene sa účtujú podľa bežnej sadzby.

Odporúča: