Obsah:

Čo je prístupový token Dropbox?
Čo je prístupový token Dropbox?

Video: Čo je prístupový token Dropbox?

Video: Čo je prístupový token Dropbox?
Video: Getting Dropbox Access Token 2020 2024, Septembra
Anonim

OAuth sprievodca. Po dokončení používateľom, OAuth proces vracia an prístupový token do vašej aplikácie. The prístupový token je reťazec vygenerovaný pomocou Dropbox ktoré budete musieť odoslať s každou ďalšou požiadavkou rozhrania API, aby ste jedinečne identifikovali svoju aplikáciu aj koncového používateľa.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako získam prístupový token Dropbox?

Ako získať prístupový token Dropbox API

  1. Vytvorte si aplikáciu vo svojom účte Dropbox. Prejdite na stránku https://www.dropbox.com/developers/apps/create. Autorizujte, ak ste neboli. V prvom kroku vyberte Dropbox API.
  2. KROK 2. Vygenerujte prístupový token. Zobrazia sa vám nastavenia aplikácie.

Po druhé, čo je Dropbox API? The Dropbox Podnikanie API umožňuje vývojárom vytvárať výkonné obchodné aplikácie, ktoré môžu pomôcť pri správe a Dropbox Obchodný tím a so správou prístupu k obsahu súborov členov tímu.

Berúc do úvahy toto, je Dropbox API bezplatné?

Budete musieť mať a Dropbox účtu na prístup k API . Ak ho ešte nemáte, môžete sa prihlásiť na odber a zadarmo účet tu.

Čo je to token aplikácie?

An token aplikácie je ďalší reťazec znakov, ktorý vložíte do volania API, ak volanie používa na autentifikáciu lístok alebo používateľské meno/heslo. Tento reťazec sa musí zhodovať s jedným z aplikačné tokeny pridelené k aplikácie vaše ciele volania API. Kontrolujete, či vaše aplikácie vyžaduje žetóny.

Odporúča: