Obsah:

Podporuje DisplayPort dva monitory?
Podporuje DisplayPort dva monitory?

Video: Podporuje DisplayPort dva monitory?

Video: Podporuje DisplayPort dva monitory?
Video: Всем разница между разными подключениями монитора 2024, Smieť
Anonim

DisplayPort Multi-Stream Transport vám umožňuje dnešnú reťaz monitory s DisplayPort v1. 2. „Daisychaining“je termín, ktorý popisuje schopnosť spojiť sériu zariadení pomocou jediného spojenia medzi každým z dvoch zariadení. The DisplayPort výstup sa pripojí k ďalšiemu downstreamu monitorovať.

Tiež sa pýtali, koľko monitorov môže DisplayPort podporovať?

3- PRIPOJENIE MONITORY Ak máte 3 alebo 4 monitory celkovo opakujte proces, kým nie je hotový. Poznámka: LEN POSLEDNÉ monitor môže byť DisplayPort 1.0 alebo 1.1 alebo použite adaptér. Takže ty mohol mať 3 DisplayPort 1.2 monitory a posledný mohol byť pripojený k štandardnému pasívnemu DVI adaptéru.

môžem spojiť 2 monitory spolu? Káble pre dva monitory Zástrčka napájacie káble do rozvodky. Pripojte sa prvý monitor do počítača cez port HDMI alebo cez port VGA, ak je to potrebné. Do to isté pre druhý monitor . nemusíš pripojiť a monitory s rovnakými štýlmi káblov, aby to fungovalo.

Následne je otázka, ako pripojím druhý monitor k môjmu DisplayPortu?

Ak chcete pripojiť počítač k viacerým monitorom pomocou DisplayPortMST:

  1. Overte, či grafická karta (GPU) na vašom počítači podporuje DisplayPort 1.2 MST.
  2. Pripojte počítač k vstupu DisplayPort na prvom monitore.
  3. Pripojte výstup DisplayPort na prvom monitore k portu DisplayPort na druhom monitore (obrázok 2).

Čo je to DisplayPort s duálnym režimom?

A Dvojaký - Režim DisplayPort zdrojom je zariadenie, ako napríklad osobný počítač, ktoré môže logicky vystupovať DisplayPort alebo TMDS (Transitional-Minimized DifferentialSignaling) z DisplayPort výstupný konektor, umožňujúci podporu DisplayPort , DVI a HDMI monitory.

Odporúča: