Čo je dátová doména v EMC NetWorker?
Čo je dátová doména v EMC NetWorker?

Video: Čo je dátová doména v EMC NetWorker?

Video: Čo je dátová doména v EMC NetWorker?
Video: Процедуры обновления Data Domain 2024, Smieť
Anonim

EMC Data Domain Operačný systém je za inteligenciou EMC Data Domain deduplikačné úložné systémy. EMC NetWorker softvér na zálohovanie a obnovu centralizuje, automatizuje a zrýchľuje údajov zálohovanie a obnovenie v rámci vášho IT prostredia.

Podobne, čo je Dell EMC NetWorker?

EMC NetWorker (predtým Legato NetWorker ) je softvérový produkt na ochranu údajov na podnikovej úrovni, ktorý zjednocuje a automatizuje zálohovanie na páskové, diskové a flash pamäťové médiá naprieč fyzickými a virtuálnymi prostrediami pre granulárnu obnovu a obnovu po havárii.

Následne je otázkou, čo je služba NetWorker PowerSnap? NetWorker PowerSnap for NetApp je komponent založený na úložisku na správu snímok NetApp Filer prostredníctvom protokolu Network Data Management Protocol (NDMP). NetWorker automaticky spravuje obe súčasti počas operácií zálohovania a obnovy.

Tiež, čo je uzol úložiska NetWorker?

A Networker Storage Node „SN“je systém, ktorý zálohuje pomocou Networker , ale má schopnosť zálohovať pomocou lokálne pripojených páskových (záložných) zariadení. Má tiež licenciu na zálohovanie údajov z Networker.

Čo je dátová doména v úložisku?

Dátová doména je inline deduplikácia skladovanie systém, ktorý spôsobil revolúciu v diskovom zálohovaní, archivácii a obnove po havárii, ktorý využíva vysokorýchlostné spracovanie.

Odporúča: