Ako funguje Facebook SDK?
Ako funguje Facebook SDK?

Video: Ako funguje Facebook SDK?

Video: Ako funguje Facebook SDK?
Video: What is a Facebook Pixel? (2023 explanation) 2024, Smieť
Anonim

The Facebook SDK je to, čo umožňuje vývojárom mobilných aplikácií integrovať sa Facebook v rámci mobilnej aplikácie. SDK znamená súpravu na vývoj softvéru a umožňuje integráciu webovej stránky alebo aplikácie Facebook bezproblémovo. Príklady toho, čo môžete robiť s Facebook SDK zahŕňajú: Facebook zdieľanie obsahu.

Čo je to súprava Facebook SDK?

SDK pre Facebook vám umožní prenášať údaje udalostí aplikácie z vašej aplikácie do Facebook . Pomocou údajov udalostí aplikácie môžete presne sledovať a merať akcie, ktoré ľudia vo vašej aplikácii vykonávajú. Stiahnite si SDK a postupujte podľa pokynov: Začíname s udalosťami aplikácií pre iOS. Začíname s udalosťami aplikácie pre Android.

Po druhé, čo je súprava SDK a ako funguje? SDK znamená „Software Development Kit“, čo je skvelý spôsob, ako o tom premýšľať – súprava. An SDK alebo devkit funguje takmer rovnakým spôsobom a poskytuje súbor nástrojov, knižníc, relevantnej dokumentácie, ukážok kódu, procesov alebo príručiek, ktoré umožňujú vývojárom vytvárať softvérové aplikácie na špecifickej platforme.

Ľudia sa tiež pýtajú, na čo slúži Facebook SDK?

Facebook SDK pre Android Sledujte inštalácie a otvorenia aplikácií, poskytnite ľuďom možnosť zdieľať obsah alebo podporte možnosť prihlásiť sa pomocou Facebook.

Čo je Facebook SDK pre iOS?

Facebook SDK pre iOS Táto knižnica s otvoreným zdrojom vám umožňuje integráciu Facebook do vášho iOS aplikácie. Získajte viac informácií o poskytnutých vzorkách, dokumentácii a integrácii SDK do vašej aplikácie, prístup k zdrojovému kódu a ďalšie na Facebook .com/docs/ ios.

Odporúča: