Čo je to USB Blocker?
Čo je to USB Blocker?

Video: Čo je to USB Blocker?

Video: Čo je to USB Blocker?
Video: Вентиляция в хрущевке. Как сделать? Переделка хрущевки от А до Я. #31 2024, Smieť
Anonim

USB blokovanie je jednoduchá technika prevencie úniku údajov prijatá na zabránenie škodlivým vymeniteľným úložným zariadeniam ukradnúť vaše údaje USB prístavov. Blokovanie USB zariadenia pomáha zabezpečiť vaše údaje tým, že bráni ich kopírovaniu do neoprávnených vymeniteľných zariadení.

Tiež sa pýtate, čo je blokovanie portov USB?

USB zámok zabraňuje neoprávnenému prenosu dát USB porty , čím sa znižuje riziko úniku údajov, krádeže údajov, počítačových vírusov a malvéru fyzickým uzamknutím a blokovanie a USB porty.

Následne je otázka, ako zakážem USB v skupinovej politike? Najjednoduchší spôsob, ako to urobiť, je použiť Bezpečnostný filter v GPO . Napríklad do zabrániť a Zásady blokovania USB od uplatnenia na správcov domény skupina : V Skupinové pravidlá Riadiaca konzola, vyberte svoju Zakázať USB Prístup politika . V časti Filtrovanie zabezpečenia pridajte správcov domény skupina.

Tiež vedieť, čo je USB Blocker Gigabyte?

USB Blocker . GIGABYTE USB Blocker poskytuje vám ľahko použiteľné rozhranie, ktoré vám to umožní blokovať istý USB typy zariadení na vašom PC. Zariadenia, ktoré sú zablokované, bude operačný systém ignorovať.

Čo je Gigabyte EasyTune?

GIGABYTE 's EasyTune ™ je jednoduché a ľahko použiteľné rozhranie, ktoré umožňuje začiatočníkom a skúseným používateľom doladiť nastavenia systému alebo upraviť systémové a pamäťové hodiny a napätie v prostredí Windows.

Odporúča: