Čo je architektúra technickej integrácie?
Čo je architektúra technickej integrácie?

Video: Čo je architektúra technickej integrácie?

Video: Čo je architektúra technickej integrácie?
Video: Собственный крошечный дом архитектора на вершине горы (экскурсия по дому) 2024, Apríl
Anonim

The Architektúra technickej integrácie predstavuje podnikové stavebné predpisy pre všetkých integrácia projektov. The architektúra obsahuje usmernenia a obmedzenia návrhu týkajúce sa spôsobu vývoja aplikácií.

Tiež, čo znamená technická architektúra?

technická architektúra . Minimálny súbor pravidiel, ktorými sa riadi usporiadanie, interakcia a vzájomná závislosť častí alebo prvkov, ktorých účelom je zabezpečiť, aby vyhovujúci systém spĺňal špecifikovaný súbor požiadaviek. Slovník vojenských a súvisiacich pojmov.

Po druhé, čo je schéma technickej architektúry? softvér Schéma architektúry softvér Architektúra Dizajn je pre vývojárov softvéru a aplikácií zásadným krokom k popisu základnej štruktúry softvéru rozdelením funkčných oblastí do vrstiev. Zobrazuje, ako môže typický softvérový systém interagovať so svojimi používateľmi, externými systémami, zdrojmi údajov a službami.

Čo je to integrácia v architektúre?

Architektúra integrácie je softvér architektúra čo uľahčuje integrácia viacerých IT komponentov. Toto architektúra zmeny s pokrokom v multiplatformovom nástroji a iných vývojových paradigmách pre nové druhy digitálnych operácií.

Čo je také skvelé na architektúre systémovej integrácie?

❍ Flexibilita: rýchlo sa meniace pracovné procesy a pracovné toky vyžadujú flexibilný prístup k funkciám a údajom. Vysoké bariéry medzi systémov klesajú alebo sa menia na malé hranice ako modularita rastie. A dobrá architektúra systémovej integrácie a vhodný middleware pomáha zabezpečiť túto flexibilitu.

Odporúča: