Má maloobchodný pozemok USPS poistenie?
Má maloobchodný pozemok USPS poistenie?

Video: Má maloobchodný pozemok USPS poistenie?

Video: Má maloobchodný pozemok USPS poistenie?
Video: Absolutely Most Disgusting HVAC System Encountered & Refurbished in Half Day Full Cleaning 2024, Smieť
Anonim

USPS Sledovanie, potvrdenie podpisu, potvrdenie o vrátení tovaru, dobierka, obmedzené doručenie a poistenie všetky oblasti sú k dispozícii na nákup pred odoslaním poštou Maloobchodný pozemok balík. Túto triedu pošty je možné zakúpiť na adrese Pošta iba. Maloobchodný pozemok nie je možné zakúpiť v softvéri TheStamps.com.

Okrem toho má maloobchodná sieť USPS poistenie?

Môžete si tiež zakúpiť poistenie , až do výšky 5 000 USD pri použití ktorejkoľvek z nasledujúcich služieb: USPS RetailGround . Štandardné poštové balíky (okrem hromadných marketingových balíkov poistenie iba).

Možno sa tiež opýtať, koľko stojí poistenie balíka USPS? 50,01 až 100 USD je 2,05 USD. 100,01 USD až 200 USD je 2,45 USD. 200,01 USD až 300 USD je 4,60 USD. The cena za ďalších 100 USD poistenie , v hodnote od 300 USD do 5 000 USD, je 4,60 USD plus 0,90 USD za každých 100 USD alebo ich zlomok.

Čo je teda maloobchodná pozemná služba USPS?

Pozemná maloobchodná služba USPS je a zem preprava balíkov, hrubých obálok a tubusov (s maximálnou hmotnosťou 70 libier), ktoré sa nemusia posielať poštou First-Class Mail® služby.

Aký je rozdiel medzi maloobchodným pozemkom USPS a pozemkom Parcel Select?

Parcel Select Ground je jedným z najlacnejších - ale najpomalších - USPS ponúkané služby. ParcelSelect Ground vymenené USPS ' Parcela Poštová služba vytvorená výhradne pre zásielky rezervované online. ( RetailGround je pre balíky odoslané prostredníctvom a USPS miesto s rovnakým časovým rámcom dodania.)

Odporúča: