Môže WhatsApp posielať textové správy?
Môže WhatsApp posielať textové správy?

Video: Môže WhatsApp posielať textové správy?

Video: Môže WhatsApp posielať textové správy?
Video: JAK PŘEČÍST SMAZANÉ ZPRÁVY NA WHATSAPPU? 2024, Smieť
Anonim

Nie Whatsapp nie je a SMS aplikáciu a nikdy poslať SMS . Whatsapp potrebuje mobilnú sieť s mobilnými dátami alebo Wi-Fi poslať a prijímať správy . SMS bude pracovať iba v mobilnej sieti a mobilná dátová služba sa nevyžaduje.

Otázkou tiež je, môžete použiť WhatsApp na odosielanie správ niekomu bez Whatsapp?

Zdarma, ale s úlovkom Aplikácia automaticky identifikuje kontakty vo vašom zozname kontaktov, ktoré už sú WhatsApp používateľov. To preto, že toto sú jediní s kým môžeš komunikovať cez SMS a hlas zadarmo; aplikáciu môcť neposielajte bezplatné správy ani neuskutočňujte bezplatné hovory WhatsApp používateľov.

je posielanie SMS správ na WhatsApp zadarmo? WhatsApp používa internetové pripojenie vášho telefónu (4G/3G/2G/EDGE alebo Wi-Fi, podľa dostupnosti) na odosielanie a prijímanie správy svojim priateľom a rodine. Pokiaľ ste neprekročili svoj dátový limit alebo ste pripojení k a zadarmo Wi-Fi, váš operátor by vám nemal účtovať ďalšie poplatky za posielanie správ WhatsApp.

Podobne, ako sa WhatsApp líši od textových správ?

WhatsApp je zadarmo na stiahnutie aplikácie messenger pre smartfóny. WhatsApp používa internet na odosielanie správ, obrázkov, zvuku alebo videa. Služba je veľmi podobná smskovanie služby však preto WhatsApp používa internet na odosielanie správ, náklady na používanie WhatsApp je podstatne menej než posielanie SMS správ.

Je WhatsApp Messenger rovnaký ako Whatsapp?

Medzi nimi je obrovský rozdiel Whatsapp a WhatsApp messenger . Whatsapp pracuje na INTERNETE a WhatsApp messenger funguje na INTER NETWORKING. Whatsapp možno použiť v PRENOSNOM TELEFÓNE a WhatsApp messenger možno použiť v MOBILNOM TELEFÓNE. Whatsapp je SOFTVÉR a WhatsApp messenger je APLIKÁCIA.

Odporúča: