Dá sa Libby použiť na Nook?
Dá sa Libby použiť na Nook?

Video: Dá sa Libby použiť na Nook?

Video: Dá sa Libby použiť na Nook?
Video: Укладка плитки и мозаики на пол за 20 минут .ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #26 2024, Smieť
Anonim

Na novšom NOOK tablety (vrátane zariadení s farebnou obrazovkou, ako je napr NOOK Tablet 7" NOOK Tablet 10,1" a Samsung Galaxy Tab KÚTY ), vy môcť nainštalujte náš nový Libby aplikáciu alebo originálnu aplikáciu OverDrive si požičajte a vychutnajte si e-knihy a ďalšie z vašej knižnice.

Ako teda dostanem Libby na môj Nook?

NOOK HD, HD+ a NOOK od Samsungtables: Získajte aplikáciu NOOK Tablet 7" NOOK Tablet 10,1" a Samsung Galaxy Tab KÚTY , Použi Libby aplikáciu alebo pôvodnú aplikáciu OverDrive prostredníctvom obchodu Google Play na zariadení. NOOK HD a HD+, používajte iba originálnu aplikáciu OverDrive prostredníctvom obchodu Google Play v zariadení.

Okrem toho, môžete použiť Libby na počítači? Počítače so systémom Windows 10 môže použiť Libby pri streamovaní ( použitím internetový prehliadač a aktívny prístup na Internet) používateľov systému Windows 10 môcť tiež použite Libby ako aplikáciu a stiahnite si e-knihy alebo audioknihy na čítanie offline PC . Počítače so systémom Windows 8.1 môže použiť Libby pri streamovaní, ale nemôže použite Libby ako aplikáciu.

Môžete si týmto spôsobom požičať knihy z knižnice na Nook?

Môžeš dokonca požičané knihy od tvojho kútik , elektronická čítačka od Barnes and Noble, od yourlocal knižnica . Všetky vy čo musíte urobiť, je získať a knižnica kartu, stiahnite si správny program do počítača a navigujte online knižnica.

Môžete si stiahnuť audioknihy od Libby?

Môžeš požičajte si ich okamžite, zadarmo, iba pomocou zariadenia vo vašej ruke. Prihlásiť sa do multiknižnice, s jeden alebo viac kariet pre každú knižnicu. Stiahnuť ▼ knihy a audioknihy na čítanie offline alebo ich streamujte do ušetriť miesto. Ak vy radšej čítajte na svojom Kindle, Libby môže posielajte knihy do knižnice toit.

Odporúča: