Čo je klient EJB?
Čo je klient EJB?

Video: Čo je klient EJB?

Video: Čo je klient EJB?
Video: EJB entities et EJB session 2024, Septembra
Anonim

Klienti EJB : Tieto využívajú EJB Fazuľa pre ich operácie. Oni nájdu EJB kontajner, ktorý obsahuje bean cez rozhranie Java Naming and Directory (JNDI). Potom využívajú EJB Kontajner na vyvolanie EJB Metódy fazule.

Čo je to EJB a prečo sa používa?

EJB beans sú špeciálne navrhnuté na implementáciu obchodnej logiky vašej aplikácie. Ako také poskytujú služby, ktoré sú často potrebné pri implementácii takejto logiky, ako sú transakcie, vloženie manažéra entity ( použité pre JPA, Java Persistence API) a pooling of beans.

Okrem toho, čo je EJB a ako funguje? Zjednodušene povedané, Enterprise Java Beans ( EJB ) je Java Bean, ktorý Tvorba v podnikovom prostredí. A Java Bean je POJO navrhnutý podľa noriem špecifikácie Java Bean. An EJB trieda je definovaná Java Specification Request (JSR) 345 to práca v podnikovom rámci.

Okrem toho, čo myslíš tým EJB?

Enterprise JavaBeans ( EJB ) je serverové a na platforme nezávislé aplikačné programové rozhranie Java (API) pre platformu Java, Enterprise Edition (Java EE). EJB sa používa na zjednodušenie vývoja veľkých distribuovaných aplikácií.

Čo sú komponenty EJB?

An EJB komponent je nevizuálny server komponent s metódami, ktoré zvyčajne poskytujú obchodnú logiku v distribuovaných aplikáciách. Vzdialený klient nazývaný an EJB klient, môže vyvolať tieto metódy, čo zvyčajne vedie k aktualizácii databázy.

Odporúča: