Ako dlho trvá inštalácia watchOS 6?
Ako dlho trvá inštalácia watchOS 6?

Video: Ako dlho trvá inštalácia watchOS 6?

Video: Ako dlho trvá inštalácia watchOS 6?
Video: How to update your Apple Watch | Apple Support 2024, Apríl
Anonim

Trvalo nám to hodinu a 20 minút nainštalujte watchOS 6 na Apple Watch Séria 4 v prvý deň. Trvalo to len asi 10 minút nainštalovať watchOS 6.1.

Tiež sa pýtali, ako dlho trvá inštalácia aktualizácie na Apple Watch?

V mnohých situáciách môžete watchOS 5 dokončiť upgrade približne za 30 až 60 minút a watchOS 5.3. 1 aktualizovať za menej ako 15 minút. WatchOS upgrade proces je v porovnaní s iOS pomalý aktualizácie , tak si to naplánujte. Trvalo nám to 16 minút Inštalácia a potom asi 3 minúty sledovať reštartovať pred nami mohol použi to.

Okrem vyššie uvedeného, prečo trvá aktualizácia mojich hodiniek Apple večnosť? Najprv sa uistite, že vaše iPhone je aktualizovaný na IOS 12.2, ďalej sa uistite, že váš sledovať je nabitý aspoň na 50 %, potom resetujte svoj sledovať stlačením korunky a bočného tlačidla, kým neuvidíte Apple logo, potom uvoľnite obe tlačidlá. Teraz skúste aktualizácie znova. Môže to trvať viac ako hodinu, ale nemalo by to trvať 3 hodiny.

Vzhľadom na to, ako dlho trvá aktualizácia Apple Watch 6.1 1?

The nový watchOS 6.1. 1 aktualizácia prebieha tak dlhý nainštalovať na moju sériu 5. Aktualizácia je len 181 MB a to má beží asi 1,5 hodiny, takže stále mám do konca asi 40 minút.

Čo sa stane, ak počas aktualizácie vyberiete hodinky Apple Watch z nabíjačky?

Neodstraňujte svoje Apple Watch z nabíjačka až pokým aktualizovať je úplne dokončená. "Nechaj svoju Apple Watch na jeho nabíjačku a aktualizovať dokončí. Nereštartujte svoj iPhone alebo Apple Watch a neukončujte Apple Watch aplikácie. Kedy a aktualizovať dokončí, váš Apple Watch reštartuje sám od seba."

Odporúča: