Môžete spustiť Windows na AWS?
Môžete spustiť Windows na AWS?

Video: Môžete spustiť Windows na AWS?

Video: Môžete spustiť Windows na AWS?
Video: How to Create Windows AWS EC2 Instance? | Create Windows AWS EC2 Instance | Live Demo in 5 Minutes 2024, Smieť
Anonim

Zákazníci boli so systémom Windows pracovné zaťaženie na AWS už viac ako desaťročie. Môžeš vybrať z množstva Windows Verzie servera vrátane najnovšej verzie, Windows Server 2019. Okrem toho AWS podporuje všetko vy treba postaviť a spustiť Windows aplikácie vrátane Active Directory,.

Ak to vezmem do úvahy, môžem spustiť Windows 10 na AWS?

vy môcť tiež spustiť Windows 7 a Windows 10 Podnikové operačné systémy s Amazon WorkSpaces, ak vaša organizácia spĺňa licenčné požiadavky stanovené spoločnosťou Microsoft. Sú dostupné vo všetkých AWS Regióny, kde Amazon Funguje služba WorkSpaces.

Následne je otázkou, či môžete spustiť Docker na AWS? Docker je nainštalovaný na každom serveri a poskytuje jednoduché príkazy môžeš použiť na stavbu, spustenie alebo zastavenie kontajnerov. AWS služby ako napr AWS Fargate, Amazon ECS, Amazon EKS a AWS Dávkové, aby to bolo jednoduché behať a spravovať Docker kontajnerov v mierke.

Podobne, zahŕňa AWS licenciu Windows?

Máte rôzne možnosti používania nového a existujúceho softvéru od spoločnosti Microsoft licencií na AWS Cloud. Kúpou Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2 ) alebo Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) licenciu - zahrnuté inštanciách získate nové, plne vyhovujúce Windows Server a SQL Server licencií od AWS.

Funguje Netflix stále na AWS?

Netflix presunul veľkú časť svojej streamovacej prevádzky do Webové služby Amazon ( AWS ) už niekoľko rokov a tvrdí, že konečne dokončila svoj obrovský presun do cloudu.

Odporúča: