Čo je import cudzieho disku?
Čo je import cudzieho disku?

Video: Čo je import cudzieho disku?

Video: Čo je import cudzieho disku?
Video: Hard drives not visible in Windows File Explorer (Import foreign disks, Dynamic disk, Spanned) 2024, Smieť
Anonim

Importovať a cudzí disk

Keď pohybujete dynamikou disk z jedného počítača do druhého túto dynamiku disk je označený v Disk manažér“ako a cudzí disk . Aby ste mali prístup k tomuto cudzí disk ty musíš importovať to prvé.

Vzhľadom na to, čo znamená import cudzieho disku?

Keď pohybujete dynamikou disk z jedného počítača do druhého, ktorý robí nepodporujú dynamické disk , ako sú všetky domáce vydania systému Windows a potom dynamické disk vytvorený na predchádzajúcom počítači bude označený ako a cudzí disk v Disk manažér.

Po druhé, ničí import cudzieho disku dáta? Všetky existujúce zväzky na cudzí disk budú viditeľné a prístupné, keď vy importovať a disk . Musíte vedieť, že táto operácia bude utrieť von všetky údajov na disk . Ak chcete konvertovať dynamické disk na základné bez údajov straty a dokonca zvládnuť základné a dynamické disk dobre, pozrite si nasledujúci obsah.

Ďalej, ako opravím cudzí disk?

Riešenie 1: Importujte súbor cudzí disk Na prístup k údajom na disk , musíte pridať disk na konfiguráciu systému vášho počítača. In Disk Správa, kliknite pravým tlačidlom myši na cudzí disk a vyberte „Importovať Cudzie disky Potom budú všetky existujúce zväzky na cudzí disk byť viditeľný a prístupný.

Čo je cudzí disk v RAID?

cudzie stav“znamená, že novo vložené disky niesť existujúci nájazd konfiguráciu (prípadne raz vytvorenú na inom serveri). Môžete buď: „vyčistiť“tento stav na každom jednotlivcovi disk (táto akcia zničí údaje o nich disky ), alebo.

Odporúča: