Obsah:

Ako odinštalujem službu v systéme Windows 10?
Ako odinštalujem službu v systéme Windows 10?

Video: Ako odinštalujem službu v systéme Windows 10?

Video: Ako odinštalujem službu v systéme Windows 10?
Video: Jak vypnout OneDrive ve Windows 10? | EduTV 2024, Smieť
Anonim

Ako odstrániť služby v systéme Windows 10

  1. Môžete tiež odstrániť služby pomocou príkazového riadku. Podržte stlačené tlačidlo Windows Kláves a potom stlačte „R“, aby ste vyvolali dialógové okno Spustiť.
  2. Napíšte „SC VYMAZAŤ servicename“, potom stlačte „Enter“.

Ako teda odinštalujem službu systému Windows?

Ak chcete odstrániť a služby stlačte kláves delete na klávesnici alebo kliknite pravým tlačidlom myši na služby a z kontextovej ponuky vyberte možnosť odstrániť. Ak chcete parafrázovať túto metódu: Otvorte súbor Windows Registratúra. Prejdite na kľúčHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSet služby.

Okrem toho, ako odstránim služby zo služieb MSC? Kliknite na tlačidlo OK. Posuňte sa nadol na ľavý panel a nájdite názov služby , kliknite naň pravým tlačidlom a vyberte Odstrániť . Použite služby . msc alebo (Štart > Ovládací panel > Nástroje na správu > Služby ), aby ste našli služby v otázke.

Ako teda úplne odstránim MySQL z Windowsu 10?

Robiť to:

  1. Kliknite pravým tlačidlom myši na ponuku Štart a vyberte položku Ovládací panel.
  2. Ak je ovládací panel nastavený na režim kategórie (v hornej časti okna ovládacieho panela uvidíte kategóriu Picka), dvakrát kliknite na položku Pridať alebo odstrániť programy.
  3. Nájdite MySQL v zozname nainštalovaného softvéru.
  4. Zobrazí sa výzva na potvrdenie odstránenia.

Ako vynútim odstránenie súboru?

Ak to chcete urobiť, začnite otvorením ponuky Štart (kláves Windows), zadaním príkazu run a stlačením klávesu Enter. V zobrazenom dialógovom okne napíšte cmd a znova stlačte Enter. S otvoreným príkazovým riadkom zadajte príkaz /f filename, kde názov súboru je názov súboru súbor alebo súbory (môžete zadať viacero súbory pomocou čiarok) chcete vymazať.

Odporúča: