Zvoní budík, keď je telefón vypnutý?
Zvoní budík, keď je telefón vypnutý?

Video: Zvoní budík, keď je telefón vypnutý?

Video: Zvoní budík, keď je telefón vypnutý?
Video: "Jak zvoní mobil Pražákovi"- Pro pobavení 2024, Smieť
Anonim

Nie alarm nebude zvuk ak je váš iPhone vypnutý . Ak chcete alarm ísť vypnuté , váš iPhone musí zostať zapnutý. Môže byť v režime spánku (s obrazovkou vypnuté ), na Silent, a dokonca majú Do Nerušiť otočil na a bude alarm stále zvuk keď je to určené.

Zodpovedajúco, spustí sa alarm iPhone, keď je telefón vypnutý?

The iPhone hodiny majú po ruke alarm funkcia, pomocou ktorej môžete začať ráno, keď ste preč na podnikanie. Ak však nastavíte alarm a potom otočiť a iPhone úplne vypnuté , alarm nebude znieť. Vo všetkých ostatných prípadoch, ako napr iPhone je v režime spánku, budete počuť alarm v správnom čase.

Okrem toho, bude môj budík zvoniť, ak je môj telefón v režime Lietadlo? iPhone má vstavaný alarm funkcia, ktorá nie je ovplyvnená Režim Lietadlo . The telefónny alarm na fungovanie nepotrebuje bezdrôtovú alebo sieťovú funkciu; je súčasťou telefónov vnútorný časový systém. tiež Režim Lietadlo nevypne zvuky na iPhone, ale vypne oznamovanie dát.

Pokiaľ ide o toto, bude alarm fungovať, ak je telefón vypnutý Huawei?

Ak tvoj telefónov obrazovka je vypnuté , alarm sa spustí , ak tvoj telefón je ticho, tvoj alarm sa spustí . Ak tvoj telefón je vypnutý , tak to je vypnuté a bude alarm nie gúľať.

Bude alarm iPhone fungovať, ak sa batéria vybije?

Nie nič bude fungovať, ak tvoj batérie je mŕtvy.

Odporúča: