Čo je lepšie InDesign alebo ilustrátor?
Čo je lepšie InDesign alebo ilustrátor?

Video: Čo je lepšie InDesign alebo ilustrátor?

Video: Čo je lepšie InDesign alebo ilustrátor?
Video: КАКУЮ ПРОГРАММУ ВЫБРАТЬ? COREL ИЛИ ILLUSTRATOR. СРАВНИВАЕМ. ТОЛЬКО ЛИЧНОЕ МНЕНИЕ. 2024, Smieť
Anonim

Pokiaľ ide o jednostranové dokumenty, najmä tlačové projekty, Ilustrátor má výhodu. Ilustrátor je schopný vytvárať viacstranové projekty, ale InDesign je špičková viacstranová možnosť. InDesign má funkciu Master Page, ktorá používateľom umožňuje upravovať množstvo stránok bez toho, aby ich jednotlivo upravovali.

Aký je teda rozdiel medzi Adobe Illustrator a InDesign?

InDesign bol vytvorený s cieľom umožniť používateľom brať prvky vytvorené vo Photoshope a Ilustrátor a elegantne ich poskladať v jediné miesto. Ako Ilustrátor , InDesign je vektorový program; primárna rozdiel spočíva v tom, že jeho sila je zameraná na predlohu a možnosti viacerých stránok a stráca niekoho iného

Podobne, je lepší Illustrator alebo Photoshop? Ilustrátor je najlepší pre čisté grafické ilustrácie Photoshop je lepšie pre fotografické ilustrácie. Ilustrácie zvyčajne začínajú svoj život na papieri, kresby sa potom naskenujú a prenesú do grafického programu na vyfarbenie.

Tiež vedieť, kedy by som mal používať Illustrator vs InDesign?

Ilustrátor je tiež vektorový program, takže používa rovnaký základný koncept ako InDesign , ale používa sa pre rôzne typy projektov. Ilustrátor sa najlepšie používa pre návrhy webových stránok, logá a návrhy celej stránky.

Na čo je dobrý InDesign?

InDesign je počítačová softvérová aplikácia na vytváranie letákov, brožúr, časopisov, novín a kníh. Projekty vytvorené pomocou InDesign možno zdieľať v digitálnom aj tlačenom formáte. InDesign používajú grafickí dizajnéri, umelci, vydavatelia a marketingoví profesionáli.

Odporúča: