Čo je pravda Shell v podprocese python?
Čo je pravda Shell v podprocese python?

Video: Čo je pravda Shell v podprocese python?

Video: Čo je pravda Shell v podprocese python?
Video: Белый Тигр (4К , военный, реж. Карен Шахназаров, 2012 г., с субтитрами) 2024, Smieť
Anonim

Nastavenie škrupina argument k a pravda hodnotové príčiny podproces splodiť medziprodukt škrupina proces a povedzte mu, aby spustil príkaz. Inými slovami, pomocou medziproduktu škrupina znamená, že premenné, glob vzory a iné špeciálne škrupina vlastnosti v príkazovom reťazci sú spracované pred spustením príkazu.

Vzhľadom na to, aká je pravda Shell v Pythone?

Nastavenie škrupina argument k a pravda hodnota spôsobí, že podproces vytvorí medziprodukt škrupina proces a povedzte mu, aby spustil príkaz. Inými slovami, pomocou medziproduktu škrupina znamená, že premenné, glob vzory a iné špeciálne škrupina vlastnosti v príkazovom reťazci sú spracované pred spustením príkazu.

Tiež viete, čo je podproces Popen? podproces . Popen je všeobecnejší ako podproces . zavolajte. Popen neblokuje, čo vám umožňuje interagovať s procesom, keď je spustený, alebo pokračovať v iných veciach vo vašom Python program. Výzva k Popen vracia a Popen objekt.

Otázkou tiež je, čo je podproces v Pythone?

The podproces modul prítomný v Python (2. x aj 3. x) sa používa na spúšťanie nových aplikácií alebo programov Python vytváraním nových procesov. Pomáha tiež získať vstupné/výstupné/chybové kanály, ako aj výstupné kódy rôznych príkazov.

Čo je Popen?

The popen () funkcia vykoná zadaný príkaz. Vytvorí prepojenie medzi volajúcim programom a vykonaným príkazom a vráti ukazovateľ na prúd, ktorý možno použiť na čítanie alebo zápis do potrubia.

Odporúča: