Obsah:

Ako spustím svoj existujúci natívny projekt reakcie s Expo?
Ako spustím svoj existujúci natívny projekt reakcie s Expo?

Video: Ako spustím svoj existujúci natívny projekt reakcie s Expo?

Video: Ako spustím svoj existujúci natívny projekt reakcie s Expo?
Video: 9 Passive Income Ideas | How You Make $5000 A Month (Side Hustle Ideas) 2024, Apríl
Anonim

Ako sa dostanem môj existujúci projekt React Native beží s Expo ? Práve teraz, a najjednoduchší spôsob, ako to urobiť, je použiť expo init (s Expo CLI) na vytvorenie nového projektu a potom skopírujte celý váš zdrojový kód JavaScript zo svojho existujúci projekt a potom pridanie priadze a závislosti knižnice, ktoré máte.

Ak vezmete do úvahy toto, ako vediete projekt Expo?

Zobrazenie projektu na telefóne

  1. Získajte aplikáciu Expo na svojom zariadení so systémom Android alebo iOS. Je k dispozícii v obchode Google Play a iOS App Store.
  2. Spustite expo send a odošlite odkaz e-mailom. Môžete tiež použiť možnosť --send-to pri spustení expo start.
  3. Skontrolujte svoj e-mail a klepnite na odkaz.

akú verziu reakcie natívne používa expo? Expo SDK v35. 0,0 je dnes vonku a je založené na Reagovať Native 0,59, to isté Reagovať Natívna verzia ako SDK 33 a 34. SDK 35 predstavuje plnú podporu pre iOS 13 a dve nové funkcie pre používateľov, ktoré predstavuje: tmavý režim a overenie Apple.

Následne je otázka, či mám použiť Expo na natívne reakcie?

Ak to pre vás nie je veľký problém, potom Expo môže byť správnou voľbou. Ak však vaša aplikácia vyžaduje špecifickú funkčnosť a balíky s natívny moduly (napísané pomocou natívny jazyky), je lepšie ísť s vanilkou Reagovať Native.

Ako vytvorím nový projekt v Expo?

Vytváranie a projektu Bežať expo začať vytvoriť a projektu . Budete požiadaní, aby ste zadali svoje meno projektu . The projektu vznikne v a Nový adresár s týmto názvom v aktuálnom pracovnom adresári. Najprv zavolám svojmu… projektu a stlačte kláves Enter.

Odporúča: