Aké strategické konkurenčné výhody vidíte vo využívaní extranetov v spoločnosti?
Aké strategické konkurenčné výhody vidíte vo využívaní extranetov v spoločnosti?

Video: Aké strategické konkurenčné výhody vidíte vo využívaní extranetov v spoločnosti?

Video: Aké strategické konkurenčné výhody vidíte vo využívaní extranetov v spoločnosti?
Video: Extranets 2024, Apríl
Anonim

Najmä na trhu medzi podnikmi, an extranet môže daj tvoje spoločnosti okraj nad súťaž a uložiť vy peniaze zefektívnením tradičných obchodných funkcií a znížením režijných nákladov. Extranety ponúkajú malým podnikom mnoho ďalších výhod : Zvýšená produktivita.

Tiež, ako spoločnosti využívajú extranety?

Extranet Používa extranety prepojiť viacero intranetov dohromady, teda ich hlavné použitie v obchodnom svete je uľahčiť spoluprácu medzi rôznymi spoločnosti o spoločných projektoch, iniciatívach a zdieľaní informácií. Tiež umožňujú spoločnosti spojiť sa so zákazníkmi v kontrolovanejšom prostredí ako je internet.

Následne je otázkou, aké sú výhody intranetu a extranetu? An intranet je súkromná – interná – obchodná sieť, ktorá umožňuje vašim zamestnancom zdieľať informácie, spolupracovať a zlepšovať ich komunikáciu. An extranet umožňuje vášmu podniku efektívnejšie komunikovať a spolupracovať s vybranými obchodnými partnermi, dodávateľmi a zákazníkmi.

Okrem toho, prečo by ste mali používať extranet?

Účel extranetov je umožňujú šírenie a prístup k informáciám do veľa ľudí efektívnejším spôsobom ako e-mail. Vytvorením bezpečného, online, centralizovaného prostredia, pozvaní členovia môcť ľahko ukladať, zdieľať a kedykoľvek získať prístup k informáciám, ktoré potrebujú.

Aký je príklad extranetu?

An Extranet je podobný intranetu, ale extranet môžu byť prístupné oprávneným používateľom prostredníctvom internetu. Toto sa bežne používa na zdieľanie súborov a informácií medzi firmami, klientmi, predajcami atď. Príklad #1: Špeciálna webová stránka. Bob's Fishing Co predáva ryby mnohým klientom, jedným z nich je Mitch's Market.

Odporúča: