Môžem plávať s mojím Fitbit Charge HR?
Môžem plávať s mojím Fitbit Charge HR?

Video: Môžem plávať s mojím Fitbit Charge HR?

Video: Môžem plávať s mojím Fitbit Charge HR?
Video: Fitbit Versa 4 Review: Not as Good as Expected? 2024, Smieť
Anonim

Fitbit uvádza, že sú po vybalení z krabicenevodotesné Fitbit Charge HR je voda odolný do 1 ATM alebo 10 metrov. S našou hydroizoláciou je FitbitCharge HR môže byť úplne ponorený do hĺbky 210 stôp pod vodou - tak pokračujte a plávať , surfovať, potápať sa a poriadne sa zapotiť!

Môže sa týmto spôsobom namočiť náboj hr?

Jeden potenciálny priekopník: Fitbit Nabíjanie HR nie je vodotesný. Je „odolný voči potu, dažďu a striekajúcej vode“, ale nie je odolný voči plávaniu ani sprche.

Po druhé, môžete plávať s Fitbit? Dobrou správou je, že všetko Fitbit sledovače a inteligentné hodinky sú odolné voči vode. Oni môcť zvládať dážď, pot a umývanie riadu. Ale nie všetky Fitbity sú bezpečné plávanie . Flex 2, Ionic a Versa sú plávať -odolnosť do 50 metrov.

Tiež viete, je nabíjanie Fitbit odolné voči vode?

Kým Fitbit je plávať a vodeodolný , nie je technicky vodotesný. Môžete sa s ním potápať až do 50 metrov Fitbit Charge 3. Pravidelné cvičenie a potenie, kúpanie alebo sprcha Nabite 3 by nemal ani v najmenšom poškodiť vaše zariadenie.

Ktorý Fitbit je najlepší na plávanie?

Ak ho používate na pláži, na vodný aerobik alebo sa nemusíte obávať plávať počítanie kôl, Fitbit Flex 2 je skvelý, základný, vodeodolný fitbit . Fitbit flex 2 je štýl náramku, čo znamená, že nemá ciferník. Ak nepotrebujete ciferník, toto je najlepšie hodnotný vodotesný fitness tracker.

Odporúča: