Čo je načítanie obsahu BranchCache?
Čo je načítanie obsahu BranchCache?

Video: Čo je načítanie obsahu BranchCache?

Video: Čo je načítanie obsahu BranchCache?
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Apríl
Anonim

Na optimalizáciu šírky pásma WAN pri prístupe používateľov obsahu na vzdialených serveroch, BranchCache aporty obsahu z vašej hlavnej kancelárie alebo hosťovaného cloudu obsahu serverov a vyrovnávacej pamäte obsahu v pobočkách, čo umožňuje klientskym počítačom na pobočkách prístup k obsahu lokálne, nie cez WAN.

Tiež viete, čo je BranchCache?

BranchCache umožňuje počítačom v miestnej pobočke ukladať údaje zo súboru alebo webového servera do vyrovnávacej pamäte v sieti WAN (wide area network). Údaje možno ukladať do vyrovnávacej pamäte buď na klientskych počítačoch v režime distribuovanej vyrovnávacej pamäte, alebo na lokálnom serveri v režime hosťovanej vyrovnávacej pamäte.

Následne je otázkou, kde je BranchCache uložená? BranchCache umiestnenie súboru Hlavne tam, kde sa nachádzajú súbory s obsahom vyrovnávacej pamäte uložené . Klienti budú vždy ukladať súbory vyrovnávacej pamäte + hodnoty hash týchto súborov, ktoré popisujú údaje, v nasledujúcom umiestnení: C:WindowsServiceProfilesNetworkServiceAppDataLocalPeerDistRepub.

Podobne sa môžete opýtať, môžem odstrániť BranchCache?

Ak ste predtým nakonfigurovali BranchCache ale robiť nechcete, aby Vserver naďalej poskytoval obsah uložený vo vyrovnávacej pamäti, vy môže vymazať a BranchCache konfiguráciu na serveri CIFS. Odstraňuje sa a BranchCache konfigurácia robí nenaruší prístup tým BranchCache -povolení klienti.

Čo je BranchCache a ako sa dá použiť na optimalizáciu siete?

BranchCache je nová technológia v systémoch Windows 7 a Windows Server 2008 R2 určená na optimalizovať sieť šírku pásma cez pomalú širokú oblasť siete odkazy. Na zníženie WAN použitie , BranchCache kopíruje dokumenty z hlavnej kancelárie do bezpečných úložísk na diaľku siete.

Odporúča: