Čo je knižnica PEAR DB?
Čo je knižnica PEAR DB?

Video: Čo je knižnica PEAR DB?

Video: Čo je knižnica PEAR DB?
Video: Полный курс по Next js - Изучи Nextjs за 2 часа! | React SSR +таймкоды 2024, Apríl
Anonim

HRUŠKA :: DB je pokročilá, objektovo orientovaná databáza knižnica ktorý poskytuje úplnú databázovú abstrakciu - to znamená, že vo všetkých databázach používate rovnaký kód. Ak chcete, aby bol váš kód čo najviac prenosný, HRUŠKA :: DB poskytuje najlepšiu kombináciu rýchlosti, výkonu a prenosnosti. php include_once(' DB.

Aké sú teda metódy v knižnici PEAR DB?

HRUŠKA DB poskytuje dve metódy na načítanie údajov z objektu výsledku dotazu. Jeden vráti pole zodpovedajúce ďalšiemu riadku a druhý uloží pole riadkov do premennej odovzdanej ako parameter.

aké databázy PHP podporuje? Nižšie je uvedený nestranný zoznam databáz, ktoré sú dokonale synchronizované s PHP.

  • MySQL.
  • PostGreSQL.
  • Oracle.
  • Sybase.
  • DB2.

Jednoducho, čo znamená Hruška v PHP?

HRUŠKA je skratka pre PHP Extension and Application Repository“a vyslovuje sa rovnako ako ovocie. Účelom HRUŠKA je poskytnúť: Štruktúrovanú knižnicu open-source kódu pre PHP používateľov. Systém na distribúciu kódu a údržbu balíkov. Štandardný štýl pre napísaný kód PHP , špecifikované tu.

Čo je knižnica PEAR DB, vysvetlite jej funkciu na príklade?

HRUŠKA :: DB je pokročilá, objektovo orientovaná databáza knižnica ktorý poskytuje úplnú databázovú abstrakciu – to znamená, že vo všetkých databázach používate rovnaký kód. Ak chcete, aby bol váš kód čo najviac prenosný, HRUŠKA :: DB poskytuje najlepšiu kombináciu rýchlosti, výkonu a prenosnosti.

Odporúča: