Obsah:

Čo je projekt SBT v Scale?
Čo je projekt SBT v Scale?

Video: Čo je projekt SBT v Scale?

Video: Čo je projekt SBT v Scale?
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Apríl
Anonim

sbt je nástroj na zostavovanie s otvoreným zdrojom Scala a Java projektov , podobne ako Java's Maven a Ant. Jeho hlavné vlastnosti sú: Natívna podpora pre kompiláciu Scala kód a integrácia s mnohými Scala testovacie rámce. Priebežná kompilácia, testovanie a nasadzovanie.

Tiež sa pýtate, čo znamená SBT?

SBT znamená "Prepáčte" Takže teraz viete - SBT znamená "Prepáčte" - neďakujte nám. YW! Čo robí SBT znamená ? SBT je akronym, skratka alebo slangové slovo, ktoré je vysvetlené vyššie, kde Definícia SBT je dané.

Tiež, ako spustím SBT? sbt shell má príkazový riadok (s dokončením kariet a históriou!). Ak chcete znova kompilovať, stlačte šípku nahor a potom zadajte. Komu behať váš program, napíšte behať . Odísť sbt shell, napíšte exit alebo použite Ctrl+D (Unix) alebo Ctrl+Z (Windows).

Okrem toho, ako vytvorím projekt Scala?

Vytvorenie projektu

  1. Ak ste projekt nevytvorili z príkazového riadku, otvorte IntelliJ a vyberte „Vytvoriť nový projekt“
  2. Ak ste už vytvorili projekt v príkazovom riadku, otvorte IntelliJ, vyberte Importovať projekt a otvorte súbor build.sbt pre váš projekt.

Čo je Maven a SBT?

Maven umožňuje vytvoriť projekt pomocou jeho projektového objektového modelu (POM) a sady doplnkov, ktoré zdieľajú všetky projekty, ktoré používajú Maven poskytujúci jednotný systém zostavovania. Na druhej strane, SBT je podrobne opísaná ako „Nástroj na zostavovanie s otvoreným zdrojom pre projekty Scala a Java“. Je to podobné ako Java Maven a Ant.

Odporúča: