Prečo môj televízor Samsung vydáva klikavý zvuk?
Prečo môj televízor Samsung vydáva klikavý zvuk?

Video: Prečo môj televízor Samsung vydáva klikavý zvuk?

Video: Prečo môj televízor Samsung vydáva klikavý zvuk?
Video: Всем разница между разными подключениями монитора 2024, Apríl
Anonim

Stále môžete mať a TV Samsung vydáva cvakavý zvuk kvôli zlým kondenzátorom v napájacej doske. To je najpravdepodobnejšia príčina, ak kliknutím sa objaví pri každom zapnutí TV . To znamená, že ak kliknutím zastávky a TV nepríde na, a kondenzátor skutočne zlyhal a je potrebné vymeniť napájaciu dosku.

Tiež som sa spýtal, prečo môj televízor Samsung vydáva zvuk kliknutia?

LCD TV majú známy problém s pokazenými kondenzátormi. Ak tvoj Samsung LCD TV nezapne, resp robí opakované zvuky kliknutia , tam je veľmi dobrá šanca, že si môcť ušetrite stovky dolárov vykonaním tejto jednoduchej opravy sami.

ako opravím zvuk na mojom televízore Samsung? Na tvojom TV diaľkové ovládanie, použite Objem Tlačidlá hore/dole. Väčšina televízory vám ukáže objem úroveň na obrazovke.

  1. Vypnite ho stlačením tlačidla napájania na samotnej jednotke alebo na diaľkovom ovládači.
  2. Potom ho odpojte od elektrickej zásuvky.
  3. Počkajte 10 sekúnd.
  4. Zapojte ho späť a potom zapnite televízor pomocou tlačidla napájania.

Prečo teda môj televízor po zapnutí vydáva cvakanie?

Ak stlačíte tlačidlo napájania na vašom TV a všetko, čo počujete, je a kliknutím alebo tikajúci zvuk ale televízia nie otočiť zapnuté, čo znamená problém s napájaním. Ak tvoj TV je v záruke, kontaktujte výrobcu so žiadosťou o opravu alebo výmenu.

Čo je to Samsung Smart Volume?

Inteligentná hlasitosť vám umožní ovládať objem z tvojho Samsung TV a soundbar s vašou Samsung Diaľkové ovládanie televízora, keď používate pripojenie Bluetooth alebo HDMI. Bohatú sadu funkcií modelu HW-F450 dopĺňa Anynet+, ktorý vám umožňuje využívať výhody ovládania jedným dotykom pre všetky vaše Samsung Kompatibilné zariadenia pripojené cez HDMI.

Odporúča: