Koľko ID tváre môže mať iPhone XS Max?
Koľko ID tváre môže mať iPhone XS Max?

Video: Koľko ID tváre môže mať iPhone XS Max?

Video: Koľko ID tváre môže mať iPhone XS Max?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Apríl
Anonim

dve tváre

Keď to vezmeme do úvahy, koľko tvárí môžete mať na iPhone XS Max?

Najlepšia odpoveď: Áno, Ak ty sú na iOS 12 (ktorý sa dodáva s predinštalovaným XS , XS Max a XR), budete mať možnosť skenovania dvoch (2) Tvár ID je vo vašom telefóne.

Môžete tiež použiť viacero tvárí na identifikáciu tváre? ID tváre na iPhone X umožňuje vy odomknite svoj smartfón s tvoj tvár , ale je to obmedzené len na jeden osoba. To sa mení v iOS 12. Teraz môžeš pridajte sekundu tvár takže niekto iný môcť odomknite aj svoj iPhone. Dotknite sa ID podporuje viacnásobné odtlačky prstov, ale pred iOS 12 ID tváre podporuje len jeden tvár.

Okrem toho, koľko ID tváre má iPhone XS?

Spoločnosť tvrdí, že najnovšia verzia jej operačného systému ponúka „až o 30 percent rýchlejšie FaceID odblokovanie zapnuté iPhone X, iPhone XR, iPhoneXS , iPhone XS Max. Ale to „až“umožňuje veľa priestoru na kolísanie medzi zariadeniami.

Potrebujete Face ID pre iPhone XS Max?

Pri nastavovaní vášho iPhone XS (alebo XS Max , XR alebo X) prvýkrát, vy opýtam sa, či vy chcieť použite Face ID . Ak vy rozhodol sa nie, môžeš stále povoliť ID tváre prostredníctvom aplikácie Nastavenia neskôr. Ak chcete zaregistrovať svoje tvár s ID tváre , držte telefón vo vzdialenosti 10 až 20 palcov od seba tvár.

Odporúča: