Dajú sa Zack a Maddie dokopy?
Dajú sa Zack a Maddie dokopy?

Video: Dajú sa Zack a Maddie dokopy?

Video: Dajú sa Zack a Maddie dokopy?
Video: Silent Hill игры | Развитие серии | Полная хронология 2024, Apríl
Anonim

Tajne jej navrhne ruku, hoci ona nevie, čo robí, a Zack nakoniec ju zachráni pred jej hrozným manželstvom. Na konci epizódy sa konečne pobozkajú, hoci zostávajú priateľmi a Zack pokračuje v flirtovaní s rôznymi inými dievčatami, ktoré sú hosťami na S. S.

Navyše, koľko rokov má Maddie v Suite Life of Zack and Cody?

Maddie Fitzpatricková
Celé meno Maddie Fitzpatricková
rod Žena
Vek 15 (Sezóna 1) 15-16 (Sezóna 2) 16-17 (Sezóna 3) 17-18 (Sezóna 1 Suite Life on Deck)
Farba očí

Následne je otázka, aký hotel použili pre Tipton? The Hotel Tipton je kde Zack, Cody, Carey a London všetci naživo a kde väčšina ostatných postáv v seriáli funguje. Je to hlavné prostredie pre teóriu. The Hotel Tipton sa nachádza v lokalite Boston, Massachusetts. Hotel Vancouver sa používa na exteriér hotel.

V tomto ohľade, ktorý z nich je Zack a ktorý Cody?

Cody Martin (Cole Sprouse) je jeden z dvoch hlavných protagonistov série The Suite Life, pričom druhým je jeho brat, Zack Martina. Je to inteligentná a premyslená postava, ktorá sa objavuje v The Suite Life of Zack & Cody , jeho spin-off The Suite Life on Deck a pôvodný Disneyho film The Suite Life Movie.

Kam chodili Zack a Cody na vysokú školu?

Dvojičky navštevovali Bucknerovu strednú školu počas 1. a 2. sezóny, strednú školu Cheevers počas 3. sezóny The Suite Lifeof Zack & Cody a potom Seven Seas High na palube SS Tipton v Suite Life on Deck. Cody je erudovanejší, zrelší a inteligentnejší ako Zack.

Odporúča: