Je bezpečné používať utierky Clorox na obrazovkách počítačov?
Je bezpečné používať utierky Clorox na obrazovkách počítačov?

Video: Je bezpečné používať utierky Clorox na obrazovkách počítačov?

Video: Je bezpečné používať utierky Clorox na obrazovkách počítačov?
Video: How Many Disinfecting Wipes Can Your Smartphone's Screen Take? | WSJ 2024, Marec
Anonim

NIE POUŽÍVAJTE Utierky CLOROX . Bielidlo poškodí plast. Ani by si nemal použitie tie utierky bez nosenia rukavíc.

Tiež je potrebné vedieť, či môžem použiť utierky Clorox na obrazovke môjho notebooku?

Na rozdiel od Apple, Russell robí neodporúčam použitím štandardné upratovanie domácnosti utierky Páči sa mi to Clorox a Lysol na vašom notebooku . Radšej navrhuje dôkladnejšiu metódu použitím iný čistiaci prostriedok. potom použitie čistý alkohol utrieť pre každý kľúč, “zdieľal Russell.

Podobne, môžete použiť vlhčené obrúsky na obrazovky počítača? Použite iba voda (destilovaná) alebo 50-50 roztok vody a bieleho octu s mikrovláknom alebo mäkkou bavlnenou handričkou, ako staré tričko. Môžete použiť Clorox utierky alebo detské obrúsky vyčistiť si obrazovka notebooku ? Nie

Tiež viete, môžem použiť utierky Lysol na obrazovke môjho počítača?

Ale v tomto novom svete dotykov obrazovky a obrazovke chrániče, čistenie elektroniky môcť byť často výzvou. Lysolové obrúsky sú bezpečné použitie na elektronike, ale vždy by ste si mali skontrolovať svoju elektroniku použitie pokyny na čistenie predtým pomocou obrúskov.

Čím čistíte obrazovky počítača?

Použite suchú, mäkkú handričku, ktorá nepúšťa vlákna, najlepšie mikrovlákno čistenie handričku, ktorá mohla byť dodaná s televízorom alebo monitorovať . V prípade potreby použite roztok jemného mydla a vody.

Odporúča: