Čo je to sprievodný objekt?
Čo je to sprievodný objekt?

Video: Čo je to sprievodný objekt?

Video: Čo je to sprievodný objekt?
Video: Что Можно Разрезать Бумагой? 2024, Smieť
Anonim

An objekt s rovnakým názvom ako trieda sa nazýva a sprievodný objekt . Naopak, trieda je spoločník objektu trieda. A spoločník trieda resp objekt má prístup k svojim súkromným členom spoločník . Použite a sprievodný objekt pre metódy a hodnoty, ktoré nie sú špecifické pre inštancie spoločník trieda.

Okrem toho, čo je sprievodný objekt v Kotline?

Každá trieda môže implementovať a sprievodný objekt , čo je an objekt ktorý je spoločný pre všetky inštancie tejto triedy. A tak to je, ale vzhľadom na spôsob Android framework vytvorí inštanciu tried, ak sa pokúsite, uvidíte, že aplikácia pri spustení vyvolá výnimku.

Čo je to sprievodný objekt v Scale? A Sprievodný objekt Scala je objekt s rovnakým názvom ako trieda. Môžeme to nazvať spoločník objektu trieda. The spoločník trieda- objekt pár má byť v jednom zdrojovom súbore. Prístup k nemu má ktorýkoľvek člen páru spoločníkov súkromní členovia.

Okrem toho, čo je sprievodný objekt v jazyku Java?

“ sprievodný objekt “je rozšírením konceptu „ objekt “: an objekt toto je spoločník do konkrétnej triedy, a teda má prístup k metódam a vlastnostiam súkromnej úrovne.

Aký je rozdiel medzi singletonovým objektom a sprievodným objektom?

No zjednodušene povedané. A singleton objekt pomenovaná rovnako ako trieda sa nazýva a sprievodný objekt . Tiež a sprievodný objekt musí byť definovaný v rovnakom zdrojovom súbore ako trieda. Keď definujete triedu prípadu automaticky a sprievodný objekt sa zadefinuje.

Odporúča: