Čo je to soket handshake?
Čo je to soket handshake?

Video: Čo je to soket handshake?

Video: Čo je to soket handshake?
Video: 20 Handshakes 2024, Apríl
Anonim

The podanie ruky v Zásuvka . IO je ako každá iná informačná technológia podanie ruky . Je to proces vyjednávania, ktorý v Zásuvka . Prípad IO rozhoduje, či sa klient môže pripojiť, a ak nie, pripojenie zamietne.

Okrem toho, čo je ID zásuvky?

Každý Zásuvka v Zásuvka . IO je identifikovaný náhodným, neuhádnuteľným, jedinečným identifikátorom Zásuvka # id . Pre vaše pohodlie, každý zásuvka automaticky sa pripojí k miestnosti identifikovanej týmto id . To uľahčuje vysielanie správ ostatným zásuvky : io.on('spojenie', funkcia( zásuvka ){

Tiež, na čo slúži socket IO? Zásuvka . IO je knižnica JavaScript pre webové aplikácie v reálnom čase. Umožňuje obojsmernú komunikáciu medzi webovými klientmi a servermi v reálnom čase. Má dve časti: knižnicu na strane klienta, ktorá beží v prehliadači, a knižnicu na strane servera pre Node. js.

Ako z toho vyšlem správu v sockete IO?

Podľa zásuvka . io príklady: To vysielať , jednoducho pridajte a vysielať príznak na vysielanie a odosielanie volaní metódy. Vysielanie znamená posielanie a správu všetkým ostatným okrem zásuvka tým to začína. var io = vyžadovať(' zásuvka . io ').

Používa socket IO TCP?

Z klienta prehliadača, zásuvka . io používa buď prenos http alebo webSocket. http aj webSocket sú TCP pripojenia, nie pripojenia UDP. Takže klient prehliadača zásuvka . io robí nie použitie UDP - to používa TCP.

Odporúča: