Obsah:

Ako spustím Mintty?
Ako spustím Mintty?

Video: Ako spustím Mintty?

Video: Ako spustím Mintty?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Apríl
Anonim

Pomocou skratiek na pracovnej ploche začať mätovú . The Cygwin balík setup.exe pre mätový nainštaluje skratku do systému Windows začať menu pod Všetky programy/ Cygwin . Začína to mätovo s '-' (t.j. jedna pomlčka) ako jeho jediným argumentom, ktorý mu hovorí, že má vyvolať predvolený shell používateľa ako prihlasovací shell.

Podobne sa možno pýtať, ako nainštalujem Mintty?

Môžeš nainštalovať Mintty stiahnutím zo stránky sťahovania projektu (uistite sa, že máte správnu verziu pre svoje nastavenie!), alebo môžete jednoducho znova spustiť súbor Setup.exe od Cygwin. Na obrazovke Select Packages sa pozrite do časti „Shells“a nájdite Mätová . Kliknite na miesto, kde je napísané „Preskočiť“a stlačte tlačidlo Ďalej.

Okrem vyššie uvedeného, čo je Mintty EXE? Mätová je emulátor terminálu pre Cygwin a MSYS. V Cygwin je nainštalovaný ako predvolený terminál nastavením Cygwin. exe . Prípadne binárne súbory pre Cygwin 1.7, 1.5 a MSYS nájdete na stránke sťahovania. Medzi vlastnosti patrí: emulácia terminálu kompatibilná s Xterm.

Ak vezmete do úvahy toto, ako používate Mintty?

1 odpoveď

  1. Nainštalujte mintty. Dá sa to urobiť buď na príkazovom riadku MinGW, alebo prostredníctvom správcu inštalácie MinGW. Z príkazového riadku MinGW spustite mingw-get install mintty.
  2. Nakonfigurujte MSYS. Ďalej musíte upraviť skratku, ktorú používate na spustenie prostredia MinGW.

Čo je Winpty?

winpty je softvérový balík Windows, ktorý poskytuje rozhranie podobné unixovému pty-master na komunikáciu s programami konzoly Windows. Balík pozostáva z knižnice (libwinpty) a nástroja pre Cygwin a MSYS na spustenie konzolových programov Windows v Cygwin/MSYS pty.

Odporúča: