Znižuje vybitie batérie v bielych bodoch?
Znižuje vybitie batérie v bielych bodoch?

Video: Znižuje vybitie batérie v bielych bodoch?

Video: Znižuje vybitie batérie v bielych bodoch?
Video: Вздулся аккумулятор 2024, Smieť
Anonim

Intenzita

Keď ste v tejto časti Nastavenia, zapnite ju Znížte biely bod . To vám síce neprinesie tak výraznú úsporu energie, ale v podstate áno znižuje intenzitu jasných farieb a pomôže ušetriť batérie život aj pri 100 percentnom jase.

Keď to vezmeme do úvahy, šetrí zníženie bieleho bodu batériu?

takže, redukcia bieleho bodu len zmení farbu“ biely “v systéme iOS. to robí nemeňte skutočný jas displeja! To je dôvod, prečo pevne veríme zníženie bieleho bodu na vlastnú päsť robí nie šetriť batériu života. Je to jednorazová softvérová úprava.

Po druhé, ničí používanie režimu nízkej spotreby batériu? to je absolútne bezpečné, aj keď si to pamätajte Režim nízkej spotreby bude automaticky vypnúť, ak batérie počas nabíjania dosiahne úroveň 80 %. Nie, toto je v pohode bude urobiť vašu batériu vydrží dlhšie. Váš iPhone používa nabíjacie cykly.

Na čo je teda zníženie bieleho bodu?

The Znížte biely bod bol prvýkrát vydaný s predchádzajúcim iOS 7.1. Môžete k nemu pristupovať v časti Prístupnosť. A Znížte biely bod môže s tým pomôcť. To bude znížiť intenzita jasných farieb, aby bol screeninsipidný.

Je automatický jas lepší pre batériu?

Väčšinu času automatický jas režim spôsobí, že obrazovka bude jasnejšia, než by skutočne mala byť. Keďže displej je najväčším požieračom batérie život, to môže mať veľký vplyv. Ak naozaj chcete maximalizovať svoje batérie život, to je lepšie na nastavenie obrazovky jas manuálne.

Odporúča: