Používa JBoss Apache?
Používa JBoss Apache?

Video: Používa JBoss Apache?

Video: Používa JBoss Apache?
Video: Jboss EAP 7 - Configure (Apache httpd) mod_cluster 2024, Apríl
Anonim

JBoss obsahuje vlastný webový server, tzv Apache je nie je technicky potrebné. to je možné bežať JBoss bez Apache . Tento prístup je najlepšie sa hodí pri virtuálnom serveri je bude slúžiť iba na spustenie tejto aplikácie a nič iné.

Čo je teda Apache a JBoss?

The JBOSS Enterprise Web Server je odľahčený produkt webového aplikačného servera založený na upravenej verzii Apache kocúr. Ďalším rozdielom medzi týmito dvoma produktmi je JBOSS Nedostatok podnikových funkcií podnikového webového servera.

Podobne používa JBoss Tomcat? JBoss Aplikačný server je dodávaný s kocúr ako predvolený webový kontajner. Vložené kocúr služba je rozšírené nasadenie/ jboss - web. nasadzovač. Všetky potrebné jar súbory potrebné pre kocúr nájdete tam, rovnako ako web.

Potom je JBoss webový server?

Webový server JBoss je podnik pripravený webový server navrhnutý pre stredné a veľké aplikácie, založený na Tomcat. Webový server JBoss poskytuje organizáciám jedinú platformu nasadenia pre Javu Server Stránky (JSP) a technológie Java Servlet, PHP a CGI.

Aké je použitie Apache Tomcat?

Apache Tomcat sa používa na nasadenie vášho Java Servlety a JSP. Takže vo vašom Java projektu si môžete vytvoriť svoj súbor WAR (skratka pre Web ARchive) a jednoducho ho vložiť do adresára nasadenia v Tomcat. Takže v podstate Apache je HTTP server, ktorý obsluhuje HTTP. Tomcat je server Servlet a JSP Server Java technológií.

Odporúča: