Na čo sa používa Apache Portable Runtime?
Na čo sa používa Apache Portable Runtime?

Video: Na čo sa používa Apache Portable Runtime?

Video: Na čo sa používa Apache Portable Runtime?
Video: Data Science with Python! Analyzing File Types from Avro to Stata 2024, Smieť
Anonim

The Apache Portable Runtime ( APR ) je podporná knižnica pre Apache webový server. Poskytuje sadu rozhraní API, ktoré sa mapujú na základný operačný systém. Ak operačný systém nepodporuje určitú funkciu, APR zabezpečí náhradu. Teda, APR môže byť použité aby bol program naozajstný prenosný naprieč platformami.

Okrem toho, čo je Libapr?

libapr -1. dll je modul patriaci do Apache Portable Runtime Project od Apache Software Foundation. Nesystémové procesy ako napr libapr -1. dll pochádzajú zo softvéru, ktorý ste nainštalovali vo svojom systéme. Ak spustíte softvér Apache Portable Runtime Project na vašom PC, príkazy obsiahnuté v libapr -1.

čo je APR v Tomcat? Apache Portable Runtime ( APR ) používa kocúr poskytnúť množstvo vylepšených funkcií a výkonu. Napríklad, APR musí byť prítomný, aby sa dosiahol zvýšený výkon, ktorý poskytuje OpenSSL pre

Tiež viete, čo je APR a využitie APR?

Úvod do Apr Util Toto aplikačné programovacie rozhranie zabezpečuje predvídateľné, ak nie identické správanie bez ohľadu na to, ktoré knižnice sú dostupné na danej platforme. Je známe, že tento balík sa zostavuje a funguje správne pomocou platformy LFS-9.1.

Ako zistím svoje RPMN?

Skúste ldd /usr/sbin/httpd (alebo čokoľvek vaše APR pomocou binárneho je) a uvidíte, aký súbor knižnice použije váš binárny súbor. To by malo tiež ukázať verzia číslo alebo zobrazí umiestnenie symbolického odkazu na súbor s a verzia číslo v názve.

Odporúča: