Koľko je Kindle Oasis?
Koľko je Kindle Oasis?

Video: Koľko je Kindle Oasis?

Video: Koľko je Kindle Oasis?
Video: ЗАМЕРЗ В ЛЕСУ / ЖУТКИЙ ВОЙ ДЕМОНА В ЛЕСУ FROZEN IN THE FOREST / CREEPY DEMON WOWING IN THE FOREST 2024, Apríl
Anonim

Porovnajte elektronické čítačky Kindle

Kindle Všetko nové Kindle Oasis
Skladovanie 4 GB 8 GB alebo 32 GB
Rozhodnutie 167 ppi 300 ppi
Predné svetlo 4 LED diódy 25 LED diód
Týždne výdrže batérie

Podobne sa môžete opýtať, koľko generácií Kindle Oasis existuje?

Kindle Oasis (8 generácie ) Poznámka: „8 generácie “je súčasťou názvu tohto zariadenia, pretože je 8 generácie Kindle elektronické čítačky, ktoré sa majú uvoľniť; nie všetky majú rovnaké meno. Nie všetky tieto generácie boli dostupné na globálnych trhoch mimo územia Amazon .com.

Následne je otázkou, či sa oplatí kúpiť Kindle Oasis? Verdikt. Napriek tomu, že Kindle Oasis (2019) je absolútne fantastické zariadenie, zostáva ťažko predávané pre každého, len nie pre tých najhorlivejších fanúšikov elektronických čítačiek. To určite nie hodnotu upgrade, ak máte predchádzajúci model.

Okrem toho, aký je najnovší Kindle Oasis?

Úplne nový Kindle Oasis obsahuje naše najlepšie 7”, 300 ppi Papierovobiela zobrazenie pomocou najnovšie Technológia e-ink a elegantný ergonomický dizajn s tlačidlami na otáčanie stránok, ideálne na čítanie jednou rukou. Predstavujeme nastaviteľné teplé svetlo pre bohatší zážitok z čítania v akomkoľvek svetle.

Aký je rozdiel medzi Kindle Paperwhite a Oasis?

Kindle Oasis vs Kindle Paperwhite : Hlavná Rozdiely The Kindle Oasis má 7-palcovú E Ink obrazovku a Kindle Paperwhite má 6-palcovú obrazovku, obe s jemnosťou 300 ppi. Obaja majú zapustené predné sklá, ale Oáza má sklenenú obrazovku a Papierovobiela má plastovú vrstvu. Plast je náchylnejší na rozmazanie.

Odporúča: