Podporuje iPhone 6s 4g LTE?
Podporuje iPhone 6s 4g LTE?

Video: Podporuje iPhone 6s 4g LTE?

Video: Podporuje iPhone 6s 4g LTE?
Video: IPhone құрылғысында 4G LTE орнату. 4G, LTE жұмыс істемесе? Қадамдық нұсқаулық! 2024, Smieť
Anonim

The iPhone 6 a 6 Plus sú oboje 4G schopné zariadenia. Ak je mobilné internetové pripojenie is4G hodnotené, slúchadlo bude zobrazte to vedľa indikátora signálu v ľavom hornom rohu displeja. Ak nemáte žiadne internetové pripojenie na zariadenia cez mobilné dáta, skontrolujte sieťové nastavenia zariadenia.

Má teda iPhone 6 LTE?

Podľa spoločnosti Apple, obe iPhone 6 a iPhone 6 Plus mať rýchlejšie LTE rýchlosti sťahovania“než iPhone 5 s, dosahujúc až 150 Mbps vďaka zahrnutiu Qualcomm MDM9625M LTE čip, ktorý podporuje LTE Pokročilé.

Podobne, ako si na svojom iPhone aktivujem 4g? Apple® iPhone® 5 – Zapnutie/vypnutie 4G LTE

  1. Na domovskej obrazovke prejdite na: Nastavenia > Mobilné.
  2. Uistite sa, že je prepínač Mobilné dáta zapnutý.
  3. Klepnite na Možnosti mobilných dát.
  4. Klepnutím na prepínač Povoliť LTE zapnite alebo vypnite.

Následne sa možno spýtať, je LTE to isté ako 4g?

Zatiaľ čo 4G LTE je veľké zlepšenie oproti rýchlosti 3G, technicky to tak nie je 4G . Väčšina mobilných operátorov však teraz inzeruje svoje siete ako 4G LTE , pretože to znie rovnako ako 4G (alebo ešte lepšie). V niektorých prípadoch sa môže dokonca zobraziť váš telefón 4G LTE -A (Long Term EvolutionAdvanced), čo je ešte bližšie k správnemu 4G.

Podporuje iPhone 4G sieť?

4G telefóny sú telefóny, ktoré fungujú 4Gnetworks . Rovnako ako predchádzajúce iPhone modely, iPhone 4 nie je kompatibilný s 4G siete . Pretože iPhone 4 používa iba mobilné siete 3G a EDGE siete , iPhone 4 nie je a 4G telefón.

Odporúča: