Líši sa Python na Mac a Windows?
Líši sa Python na Mac a Windows?

Video: Líši sa Python na Mac a Windows?

Video: Líši sa Python na Mac a Windows?
Video: 01. Install Python in 60 SECONDS on Windows!! Software Installation in 60 Seconds Series. #shorts 2024, Smieť
Anonim

Mac a Linux sú založené na rovnakom frameworku, takže je veľmi jednoduché pracovať medzi oboma. Ak väčšinou pracujete na analýze údajov a pracujete na veciach, ktoré sú obsiahnuté vo vašom počítači, Windows je v poriadku, ale ak pracujete s počítačovým klastrom alebo iným Linuxom/ Mac založené stroje, potom získajte a Mac alebo nainštalovať Linux.

Okrem toho, je Python lepší na Mac alebo Windows?

Určite začnite s Mac . Ak sa ukáže, že to naozaj treba Windows , môžete prepnúť, keď si budete istí. ale Python vývoj je určite prirodzenejší na stroji založenom na Unixe. Medzitým však budete mať oveľa plynulejšiu jazdu Python na a Mac než na Windows.

Tiež funguje Linux lepšie na Macu alebo PC? Stabilná kódová základňa je lepšie než Windows alebo Mac Hoci každý OS má svoje chyby, Linux používatelia vám to povedia Linux je najstabilnejší a najodolnejší dostupný operačný systém. Väčšina Linux používateľmi sú aj používatelia Windows resp Mac OS alebo dokonca používateľov oboch.

Je teda na kódovanie lepší Mac alebo Windows?

Najlepšie je vidieť, ako sú títo dvaja spravodliví na neutrálny všeobecný účel programovanie jazyky ako C, Java atď. Obe platformy to podporujú, ale Mac má výhodu, že je postavený na Unixe (na ktorom je založený linux) a nie na Dos. To znamená, že je lepšie vhodné pre open source vývoj než Windows.

Viete kódovať na Macu?

akýkoľvek Mac notebook je dobrý na písanie, ale ak vy programujem, vy 'musí naraziť na špecifický súbor problémov. V pravde, môžeš písať kód na čomkoľvek. Dokonca aj iPad bude fungovať. Takže bez ohľadu na to, ktoré Mac laptop vy dostať, vy Budem mať skvelý stroj na písanie kód do sýtosti.

Odporúča: